Aktywne Wpisy
wykop +5
Wykopowicze,
w naszych komunikatach często wspominaliśmy o tym, że nowy Wykop chcielibyśmy tworzyć wspólnie z Wami. Wspólnie ustalać kolejne funkcjonalności oraz ich rozwój. Chcemy znać Wasze zdanie, dlatego na naszym koncie pojawi się więcej ankiet, w których będziecie mogli wskazywać wygodniejsze dla Was rozwiązania lub w komentarzach proponować własne pomysły. I oto nadarza się pierwsza okaza!
W swoich zgłoszeniach prosiliście nas o rezygnację z przycisku plusa w mobilnych wersjach serwisu. Jego umiejscowienie
w naszych komunikatach często wspominaliśmy o tym, że nowy Wykop chcielibyśmy tworzyć wspólnie z Wami. Wspólnie ustalać kolejne funkcjonalności oraz ich rozwój. Chcemy znać Wasze zdanie, dlatego na naszym koncie pojawi się więcej ankiet, w których będziecie mogli wskazywać wygodniejsze dla Was rozwiązania lub w komentarzach proponować własne pomysły. I oto nadarza się pierwsza okaza!
W swoich zgłoszeniach prosiliście nas o rezygnację z przycisku plusa w mobilnych wersjach serwisu. Jego umiejscowienie
Które z zaproponowanych na grafice rozwiązań uważasz za najlepsze?
- Propozycja 1 14.1% (10)
- Propozycja 2 47.9% (34)
- Propozycja 3 38.0% (27)
SlonskoBaba +4
Związek z 10 lat młodszym facetem - TAK czy NIE ?
Jeśli chodzi o mnie - lvl 29, zero dzieci, zero ślubu
#rozowepaski #randki #tinder
Jeśli chodzi o mnie - lvl 29, zero dzieci, zero ślubu
#rozowepaski #randki #tinder
Sam serial właśnie skończyłem oglądać i jestem w niesamowitym szoku, że Polacy mogą wyprodukować coś tak dobrego, ostatni odcinek to naprawdę wyciskacz emocji.
Polecam
#seriale #kino #kryminalne #polska
Szkoda, że nie dostał nawet nominacji za najlepszy serial
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, że Canal + teraz kończy kręcić kolejny Polski serial, oby był tak dobry jak ten.
Liczę, że teraz też nie będzie inaczej
"Nielegalni" to już kwestia gustu mi się nawet podobali ale czegoś mi zabrakło w całości
No i oczywiście świetny "Belfer"
Pułapka z Kuleszą też miała potencjał, ale pewne rzeczy były przesadzone.
Komentarz usunięty przez autora