Aktywne Wpisy
Fiszermen +382
Ci co nie używają kierunkowskazów na rondzie powinni być bici i poniżani. Nic na drodze mnie tak nie #!$%@? jak hrabia który zjeżdża bez kierunkowskazu bo po co plebsowi zasygnalizować, a ty stoisz jak ten #!$%@? na weselu i czekasz aż on przejedzie a on cyk sobie nagle skręca
Ryneczek +172
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-captur-captur-zen-tce-0-9-90km-zadbany-serwisowany-w-aso-gwarancja-pl-ID6BRYbl.html?
Dla wykopowicza specjalny rabat się znajdzie :)
Jak coś na priv bo ogłoszenie wystawione przez szwagra
#motoryzacja #sprzedam #auto #koszalin #zachodniopomorskie #francuskamotoryzacja #renault
Umowa na ojca?
Spójrz na ceny nowych z tą pierdziawką 0,9. W porównywalnych kwotach są tegoroczne, nowe, pachnące świeżością i bez obcierek.
@Lorenzo_von_Matterhorn: marne szanse, że znajdzie kupca... z 10k mniej to może...
@fstab: @OlejekErotyczny: silnik jest optymalny dla tego auta dla przeciętnego kierowcy - mimo, że 0.9 to ma turbo i dobrze się zbiera... do captura do liftingu w 2017 roku w zasadzie nic mocniejszego nie było z manualną skrzynią.
Typ ma mentalność rodem z PRL- niski przebieg to auto niewiele straciło na wartości! Niech sobie postawi jako ozdobę do salonu takie auto i za kilka lat sprzeda w cenie nowego- przecież zerowy przebieg to zerowa utrata wartości.
Imho to już na dzień dobry zdjąłbym 2k zł z ceny- do malowania jest zderzak, prawa lampa
To samo jest z tymi błękitnymi mieniącymi się i czerwonymi/bordowymi.
PS szukałem takiego zderzaka w używkach i do polifta ciężko w tym kolorze znaleźć coś, co będzie w ładnym stanie. Pewnie sporo osób szuka, bo jak piszesz- ciężko to pomalować.
Zresztą patrząc na:
https://allegro.pl/oferta/renault-captur-lift-zderzak-kompletny-przod-2017-7625130170
Jestem ciekaw czy da radę bez wymiany elementów naprawić to uszkodzenie po stronie kierowcy.
Generalnie takie oferty utwierdzają mnie w tym, że polski rynek używek to szukanie jelenia
Wszystko imho rozchodzi się o cenę, w tej to śmiech na sali.