Aktywne Wpisy
Pippo +226
Czujecie wiatr nadchodzących zmian?
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
America +102
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
Stworzyłem fanpage, tworzę społeczność.
Zacznę od siebie. Krótko, w kilku słowach. Jestem sneakerheadem. Zbieram buty od dobrych kilku lat, przez moje dłonie przewinęło się kilkaset par butów a kolekcja moich butów jest warta kilkadziesiąt tysięcy złotych.
Ten fanpage to miejsce w które wchodzisz i masz dostęp do najnowszych premier, najciekawszych promocji, nowinek, ciekawostek. Spora liczba informacji podane w ciekawy sposób. Całość uzupełnia moja wiedza. Chcę zaszczepiać w ludziach zajawkę do butów. Nie musisz wiedzieć czym się różni wydanie GR od F&F, nie musisz rozróżniać modeli Jordana. Pokażę Ci wszystko z czasem, od tej ciekawszej strony ;)
Wiem, że istnieje kilka podobnych stron, ale za mną nie stoi żadna większa grupa ludzi, żadna marka. Nie mam zamiaru wrzucać reklam klapek na promkach z zalando czy wrzucać reflinki.
LINK DO FANPAGE
Jeżeli chiałbyś/chciałabyś wspomóc lajkiem, dobrym słowem lub opinią to będę bardzo wdzięczny!
#streetwear #modameska #ubierajsiezwykopem #tworczoscwlasna #sneakers #buty
@Bluebot: kim lub czym?
https://www.theillest.pl/sneakerhead-kto-to-jest-definicje-i-dyskusja/
Nie miałem wygodniejszy ch butów - ale to skóra więc musi się ułożyć.
@Bluebot: OK, dzięki. Na pewno coś z tych wybiorę. Dziwne uczucie czyli? Nigdy nie miałem żadnych butów w
to powinno mówić samo za siebie ;)
oprócz martensów kupuję najtańsze adidasy za 30-50 zł. Noszę i wyrzucam.
2-3 pary w ciągu roku.
A martensy mam na 3-4 lata.
mogłeś kupić podróby - sinizna się mogła brać z tego, że to skóra naturalna i mogła farbować :D jak w dowcipie
płacenie za adidasy 600+ to trochę rak mózgu
oryginalne adidasy, pumy czy najacze są za 2 stówy - nie kupuję bo są przereklamowane... a co dopiero mówić o tych samych firmach za 1000-2000 pln
nie, nie dam się #!$%@?ć w dupę za szpanowanie przed małolatami ;) sorry