Wpis z mikrobloga

@Pafeuuu: to jest raczej tak szerokopojęte że wiedza o epokach może być słaba moim zdaniem. Osobiscie czytam tematy na kalkulatorze, ale tak mi sie nie chce że chyba to zostawie i jutro może coś nazmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cppguy wszystkie/zdecydowana wiekszosc xD ktos musialby jako jedyny wylosowac 1 z 200iles tematow i akurat go nie dodac co po tylu dniach jest niemozliwe, bo ten sam temat losuje pewnie kilka tysiecy ludzi xD
  • Odpowiedz
@Alex_mski: Właśnie badam ten kalkulator, mimo, że dopiero czwartek będzie piekło to już coś czuje, że coś jebnie xD Wiesz może czy jest na jakiejś stronie są jakieś krótkie odpowiedzi na pytania z danego OKE?
  • Odpowiedz
@Pafeuuu pod niektórymi tematami masz dodane czasami utwory jakie wybrali inni mający ten temat xD odpowiedzi jako tako nie znajdziesz xD wlasciwie teraz cale twoje zadanie polega na dopasowaniu sobie do tych tematow tekstow literackich/kultury, reszta wyjdzie w praniu
  • Odpowiedz
@Pafeuuu ja wylosowałem jeden z gorszych tematów imo - "wpływ pór roku na bohaterów literackich" xDD siadło 85%, mogło być nawet lepiej, bo jakbym dostał takie tematy jak niektórzy moi znajomi to na lajcie 95-100 coś czuje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Alex_mski Mimo wszystko wynik i tak bardzo dobry :D Mi osobiście polski jest niepotrzebny całkowicie, więc starczy mi nawet te 30 xD

W ogóle wiesz może czy błąd kardynalny jest na ustnym? A jeśli jest to jak go popełnie to od razu powiedzą mi, że #!$%@?ć?xD
  • Odpowiedz
@Pafeuuu Nie ma czegoś takiego, aczkolwiek na pewno wpłynie to na wynik jesli palniesz, że Pan Tadeusz to bohater Dziadów ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Dlatego jeśli masz możliwość i okazję powoływać się na nieogwiazdkowane teksty to śmiało z tego korzystaj - wtedy nie mogą przepytać cię z treści tego, do czego się odwołujesz. Jeśli wykorzystasz ogwiazdkowaną lekturę to mogą zapytać nawet o jakiś najdrobniejszy szczegół niezwiązany z
  • Odpowiedz