K---a. Poszedlem jeszcze raz zobaczyc Endgame, ze znajomymi ktorzy dopiero wrocili z urlopu do Polski i jeszcze nie widzieli.
Przed seansem pierwszy trailer jaki puscili to byl Spider-Man: Far From Home.
Tak, ten ktory zaczyna sie od ostrzezenia przez Toma Hollanda, ze ten trailer to ogromny spoiler Endgame, ktory mocno spoiluje juz w pierwszej scenie m.in. smierc Tonyego.
Ja p------e, co za gamonie pracuja w tym kinie. Oczywiscie zamykanie oczu i zatykanie uszu ( ͡°͜ʖ͡°)
@LPSzycha: Nie ma co się śmiać, przed wejściem do kina na Endgame miałem zatkane uszy, żeby jakiś zjeb czasami nie darł ryja, że film się kończy tak i tak. ( ͡º͜ʖ͡º)
Przed seansem pierwszy trailer jaki puscili to byl Spider-Man: Far From Home.
Tak, ten ktory zaczyna sie od ostrzezenia przez Toma Hollanda, ze ten trailer to ogromny spoiler Endgame, ktory mocno spoiluje juz w pierwszej scenie m.in. smierc Tonyego.
Ja p------e, co za gamonie pracuja w tym kinie. Oczywiscie zamykanie oczu i zatykanie uszu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#avengers #marvel
@waldo: xD
@LPSzycha: Nie ma co się śmiać, przed wejściem do kina na Endgame miałem zatkane uszy, żeby jakiś zjeb czasami nie darł ryja, że film się kończy tak i tak. ( ͡º ͜ʖ͡º)