@Dumbledodge: mój drogi, ja mam ponad 40 lat i mi życie ciągle weryfikuje. i ciebie też to czeka. A jak masz jednego przyjaciela nie wiecej - to radzę się nad sobą zastanowić i zadać sobie pytanie - dlaczego? nie hejtuj mnie wiecej bo bedzie blokada kwiatuszku
@Bigbrother: kwiatuszku mój piękny nie hejtuje tylko konfrontuję swoje zdanie z twoim. Nigdzie w żadnym poście nie stwierdziłem, że p--------z głupoty... Przyjaciół ma się mało, znajomych całe stada. Dziwi mnie, że kobieta z takim stażem życiowym uważa, że tabuny "przyjaciół" to dobra sprawa xD mnie wielokrotnie zweryfikowało odnośnie tzw. przyjaciół, dlatego się nie zgodziłem z twoim zdaniem ;P
@dynamitri: nie. ja mam kilku przyjaciół, których znam od 23, 10 i 20 lat. takie mam znajomości. i to są moi przyjaciele na śmierc i zycie. w sumie z 4 osoby. i to co napisałeś - właśnie tak jest. zawsze na nich moge polegać.
@Bigbrother: pisałam o tobie ( ͡°͜ʖ͡°) jeśli masz 40 i piszesz takie rzeczy to współczuję, ale cię d--a szczypie, pozdrawiam @dynamitri: zgadzam się, polać mu
@Bigbrother: nigdzie nie stwierdziłem, iż ma się jednego przyjaciela? oczywiście, że się zastanawiam nad tym, niektórych zostawiłem ja, a niektórzy zostawili mnie. życie.
@Dumbledodge: a jaki to jest argument, że ktoś mi pisze ze jestem k---a? nie trzeba czytac moich postow, mozna zablokowac, ale nie pisac mi takie rzeczy. a skoro ktos mimo wszystko mnie nie blokuje i czyta zeby tylko pocisnac, to ja nie rozumiem tego.
#bigbrother
Komentarz usunięty przez moderatora
@dynamitri: zgadzam się, polać mu
@Dumbledodge: bym się nad sobą zastanowiła mimo wszystko