Wpis z mikrobloga

Zagrałem wczoraj 2 mecze w division rivals nowym nabytkiem czyli Van Dijkiem POTY kolosalna różnica od wersji 88 (oczywiście na duży plus) przeważnie gram wysokim pressingiem, a Van Dzik sam wbija się w przeciwników (Ibra FB się od niego odbijał xD) muszę uważać na agresywne odbiory tym piłkarzem, bo w 2/2 meczach przez Van Dijka był rzut karny dla przeciwnika, muszę na to uważać wysoki poziom, bo w końcu 1 dywizja ciekaw jestem jak będzie spisywał się w fut champions ( ͡° ͜ʖ ͡°) #fifa19 #fut
Pobierz RysiuQuaresma - Zagrałem wczoraj 2 mecze w division rivals nowym nabytkiem czyli Van ...
źródło: comment_qBt0K6kQKOExWrH6vN8K2z8Glepu9JEb.jpg
  • 14
@RysiuQuaresma: co do pressingu ustawiasz w taktyce zdecydwany pressing i Ci grajki wytrzumują cały mecz? Ja zdecydowanie lubiłem tak graą ale w drugiej połowie gracze mi sie ruszali jak mucha w smolel i traciłem nawet po 3 bramki przewagi. Gram teraz na zrónowążonym
@lordseba0507: ja gram zdecydowany pressing ( ale nie nieustanny ) i wytrzymują cały mecz, z tym że większość ma 90+ staminy , van dijk POTY ma 83 i jest idealnie , natomiast gra on na CB a tam gracze męcza się najmniej, LO/PO 94+, florenzi na środku pomocy ma 99 :p w przeciwnym wypadku byłoby ciężko