Ja #!$%@? XD Nie mogę słuchać, że weganizm odsuwa ich od grupy Mam znajomych wegan i są zajebiści, kombinują z gotowaniem przynoszą swoje rzeczy do spróbowania na imprezy jak ktoś jest ciakawy smaków, jak nie to spoko, mają luz i nie patrzą nikomu do talerza ani nie gadają, że są mordercami Aż mi żal normalnych wegan, że ktoś taki robi w mediach taka opinie #bigbrother
@nvstyk: w każdej grupie wyróżniającej się są tacy osobnicy, którzy #!$%@?ą opinię całości. Tak jest wsród wega, lgbt, a nawet kibiców jakiegokowiek sportu. #!$%@? umysłowe znajdą się wszędzie...
@nvstyk: Oni specjalnie dla niej wydzielili budżet na warzywa i tofu, a ten #!$%@? że grupa ją odrzuca TYLKO przez weganizm. To tutaj nie ma nic do rzeczy tak samo jak orientacja Ukaszka, tylko sam ich charakter
Kto i ile dał pomocy Ukrainie w formie kasy i sprzętu. Ładne pokazuje proporcje, gdzie jest Polska i odsiewa pewne mity. Pewna niespodzianka w kwestii krytykowanych Niemiec.
Nie mogę słuchać, że weganizm odsuwa ich od grupy
Mam znajomych wegan i są zajebiści, kombinują z gotowaniem przynoszą swoje rzeczy do spróbowania na imprezy jak ktoś jest ciakawy smaków, jak nie to spoko, mają luz i nie patrzą nikomu do talerza ani nie gadają, że są mordercami
Aż mi żal normalnych wegan, że ktoś taki robi w mediach taka opinie
#bigbrother
To tutaj nie ma nic do rzeczy tak samo jak orientacja Ukaszka, tylko sam ich charakter