Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +580
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#taxi #piwo #uber
z czym w ogóle polemizujesz?
Że uber to usługa idealna? nikt tak nie twierdzi
Ja twierdzę tylko, że jest dużo bezpieczniejsza finansowo niż taxi. I po prostu tańsza.
Komentarz usunięty przez autora
Tak kuźwa, bo jakiś klient się bultał o 3 zł XDDDD
Raczej o to, że za 5 km wyszło 50 zł.
Lepianka z gówna > taxi
@g455: Taxi = HIV, ale z tym ci przyznam rację. Prawko mam od ponad 6 lat, za kółkiem pracuję od mniej więcej trzech, jeździłem i po kraju, i po mieście, i po regionie, ale wspólny mianownik tych wszystkich przejechanych kilometrów
Moja ostatnia przygoda z taxi:
Wyszedłem z jednego budynku, gdzie akurat tuż pod nim jest postój taxi, wchodzę do pierwszej taksówki pytam czy mogę płacić karta - „oczywiście”. No to jedziemy. Taksówkarz cała drogę #!$%@? mi cos o polityce w czasie kiedy ja pracuje na laptopie bo mam za chwile mega ważne spotkanie, kulturalnie powiedziałem, ze bardzo przepraszam, ale musze zrobić ważna rzecz to coś tam burknął xD no #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora