Aktywne Wpisy

Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami

hotshops_pl +819
Uwaga robimy kolejne #rozdajo.
Rozdajo 2w1: Buldożer do zadań specjalnych LEGO 42163 oraz Pendrive Kingston 64 GB czarny!
HotShops.pl - to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Rozdajo 2w1: Buldożer do zadań specjalnych LEGO 42163 oraz Pendrive Kingston 64 GB czarny!
HotShops.pl - to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-lego-pendrive
Pobierz

Przyjacielowi wczoraj buchnęli rower w Waszym pięknym mieście. Może komuś się napatoczy poniższy zestaw. Dla osoby, która istotnie przyczyni się do odzyskania roweru przewidziane są pieniądze w ramach podziękowań. Rower ukradziony z zamykanego garażu pod blokiem. Teren pod monitoringiem - czekamy na nagranie od zarządcy. Nie moje miasto, ale przeglądam OLXy i ogłoszenia. Może znacie jakieś rowerowe grupy na fb czy innych forach, gdzie jest sens podrzucić info? Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Centurion Backfire Hydro
Amortyzator Manitou R7 100mm
Sram X9 (manetki, przerzutki i mechaniczne piasty)
Hamulce tarczowe Elixir CR
Koła Mach Sub Zero
Siodełko Selle Italia SLR, czarny polysk
Pedały Shimano spd pd-520
pic rel
źródło: comment_ONkKh9xMxGb9ts2JHEYwtqqzfCiSOwvG.jpg
Pobierzźródło: comment_dNXSvXP61Hp0QzTqrW13oFxlhmKweAbe.jpg
Pobierzźródło: comment_m3nKpasJwCiOn2uhKwjv9bIV3xAH6pYv.jpg
Pobierzźródło: comment_Sz69Cu6puFGInMOm21WNfgqTeM83aB57.jpg
Pobierzźródło: comment_Xm1Bj70YJi65ABPl20psnlTgyD7ZRTEZ.jpg
Pobierz