SSDH SSDH 06.05.2019, 12:11:36 75 + Justyna podsumowuje swoje zachowanie wobec Kasi czy Madzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)Grigoruk demaskator demaskuje Radka, który po tygodniu bidy (zabrano mięso oraz wszystkie produkty mięsne i nie dodano nic za to) zaserwował wypasiony obiad po nowych zakupachGrigoruk ciśnie dziewczyneGrigoruk ciśnie dziewczyne 2Grigoruk ciśnie dziewczyne 3Grigoruk obrazonyIdentyczna czy taka samaŻarty sobie robią z Madzi niewidomej..Igor zaskoczony zadaniem nocnego ogniskaMagda poprawia Andżelikę + Tomasz z WilanowaIgor jest confused + sranie w gacie przy kebabieRadosław opowiada o toalecieCo zaskoczyło IgoraWiem czego się wstydziłem najbardziej w życiu!Kawusia i ptasie mleczko ze skrytki RadkaMadzia już ma wszystko w dupieWibrator MagdyJustyna podkłada owoce zamiast jajek, ale wszystko idzie na Radka#bbshoty#bigbrother
SSDH SSDH 06.05.2019, 12:14:24 1 + @maciej-borowicz skondensowane shoty + gratuluje że już nie jesteś zielonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
UczulonaNaAbsurd UczulonaNaAbsurd 06.05.2019, 12:25:40 1 + @SSDH: ta sytuacja z próbą pocałunku w łazience... Jako cringe.
Grigoruk demaskator demaskuje Radka, który po tygodniu bidy (zabrano mięso oraz wszystkie produkty mięsne i nie dodano nic za to) zaserwował wypasiony obiad po nowych zakupach
Grigoruk ciśnie dziewczyne
Grigoruk ciśnie dziewczyne 2
Grigoruk ciśnie dziewczyne 3
Grigoruk obrazony
Identyczna czy taka sama
Żarty sobie robią z Madzi niewidomej..
Igor zaskoczony zadaniem nocnego ogniska
Magda poprawia Andżelikę + Tomasz z Wilanowa
Igor jest confused + sranie w gacie przy kebabie
Radosław opowiada o toalecie
Co zaskoczyło Igora
Wiem czego się wstydziłem najbardziej w życiu!
Kawusia i ptasie mleczko ze skrytki Radka
Madzia już ma wszystko w dupie
Wibrator Magdy
Justyna podkłada owoce zamiast jajek, ale wszystko idzie na Radka
#bbshoty
#bigbrother