Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1233
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
Herwis +8
Ehh mirasy co ja zrobilem. Rzucilem studia na 5 roku, na ostatniej prostej przez #depresja. Od 3-4 lat choruje na depresje spowodowana samotnoscia. Obecnie biore leki ktore niestety przestaja pomagac. Przez prawie cale studia utrzymywali mnie rodzice ktorzy nie wiedza o mojej chorobie wiec nie wiem jak mam im teraz wyjasnic dlaczego zostawilem studia na pare miesiecy przed obrona (pracy nawet nie zaczalem pisac). Boje sie ze to samo stanie sie z #pracbaza bo co raz mniej chce mi sie chodzic. Glownym powodem mojego stanu rzeczy jest oczywiscie brzydota plus nikczemny wzrost 1.77m. Niby zdaje sobie sprawe ze dzis tylko najprzystojniejsi maja kobiety ale marna to pociecha. Darujcie prosze sobie porady o psychologach bo zaden nie sprawi e zaczne sie podobac kobietom. Pisze zeby sie troche wyzalic i zapytac jak teraz wyjasnic to rodzicom #studbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
1. Powiedz rodzicom o chorobie.
2. 177cm to normalny wzrost. Nie jest
te oczy, schudła... ale do czego dążę? Zawsze możesz przytyć/schudnąć, jeśli nie jesteś ładny z twarzy to zadbaj o cerę to wystarczy, fryzurę jakoś dopasować do kształtu twarzy. Jestem atrakcyjna kobieta i nie mogę skumać tego waszego urojonego 180...spotykałam się z takimi troszkę wyższymi (mam 164) jak i wysokimi, brzydkimi jak i ładnymi, tylko że ten brzydki miał to coś w oku, zawsze znalazłam jedną rzecz która mi się podoba. Jak się jest starszym to inaczej się już patrzy na kwestie wyglądu. Nie możesz się nastawiać że jesteś najgorszy, wiesz ile dziewczyn jest samotnych? Mam pełno koleżanek które są samotne ale siedzą w domu nie szukają miłości na disco itd. zaczepienie dziewczyny np. w sklepie nie jest niczym glupim. Kurcze codziennie jakiś facet się uśmiechnie, któryś przytrzymuje drzwi, tam dwóch stoi i się patrzą ale żaden nie podejdzie do mnie bo się boi a potem dziwota... Jeszcze jak odwzajemnienie uśmiech czy coś to niektórzy dalej stoją i się uśmiechają jak cepy zawieszone zamiast podejść. Nie musisz być zajebiście pewny siebie, ja akurat takich nie lubię ale chodzi mi o to że nawet bez pewności siebie możesz zainteresować pannę.
Co do Twojego problemu ze studiami to musisz chyba prawdę powiedzieć... Zaczniesz kręcić, kłamać i sam się w tym pogubisz zresztą nie zrozumieją innego powodu niż choroba. Przeciez nie chciałeś ich zawieźć ale dłużej sobie nie mogłeś poradzić. Trochę szkoda że nie wierzysz w psychologów, psychiatrów bo na prawdę może Cię to zmienić a sam tylko będziesz się staczał na dno. Spróbuj może terapii z użyciem hipnozy, pomoże na pewno. i właśnie to że byłeś z tym tak długo sam niszczy Ci życie więc pomysł nie pójdę i dobre będzie się życie dalej #!$%@?ć i nic nie mieć sensu czy pójść i spróbować? Co masz do stracenia? Więcej do zyskania
Zaakceptował:
@AnonimoweMirkoWyznania: Porównanie sytuacji nieaktracyjnej kobiety to sytuacji nieatrakcyjnego faceta...lol
2. Nie wiem czy taki lol Panie Eugeniuszu geniuszu bo myślę że facet też może schudnąć, zadbać o fryzure, o twarz też niekoniecznie się malując (tu mnie masz) ale dbając o cerę.
Poza tym widuję pełno par gdzie kobieta jest śliczna a facet niby przeciętny ale kurde coś w sobie ma. A to oczka piękne, a to włosy czy usta... Zawsze cos się znajdzie i nie wierzę że na całą Polskę wszystkie kobiety stwierdza "jesteś brzydki".
Jeszcze może taki przykład z życia. Kolegą chłopaka zapytał co Ty z nim robisz? (Uważa go za brzydkiego w #!$%@?) a mi się podoba, natomiast są dziewczyny co do niego nadal podbijają i widać że się im podoba a są takie które nie kumają co ja w nim widze. Nosz kurde każdy jest inny i każdemu podoba się co
@AnonimoweMirkoWyznania: Piekne passive agressive tak bardzo kobiece ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jak znajdziesz dziewczynę to mimo wszystko dalej będziesz wierzył w to że jesteś taki brzydki a ona spotyka się z Tobą np. żeby się pośmiać?
Twarzy nie zmienisz ale chyba jest różnica jak podchodzi do laski schludny, świeży, zadbany człowiek a to chyba lepsze niż opryszczona twarz czy szara, ziemista cera.
Idąc Twoim tokiem rozumowania to ci mniej atrakcyjni a w związkach nie powinni w nich być bo mają krzywe ryje? Albo wykonali jakiś rytuał że druga połówka widzi ich inaczej?
Spotykasz na ulicy tylko ładnych ludzi, ładne pary?
Każdy ma inny gust, może na coś nie zwracać uwagi ale np. bardziej zwracać uwagę na