Wpis z mikrobloga

Po tym co dziś zobaczyłem założyłem konto na wykopach. TVN jednoznacznie promuje wegan a wcześniej homoseksualistów. I zrobią wszystko żeby wygrali ten program. Justa po jego zakończeniu dostanie program w TV, a przynajmniej zostanie ambasadorką walki o prawa wegan i LGBT+. Dzisiaj głosowanie było do 20:30 żeby można było ocalić Juste. I wtedy jak sądzę poszły całe paczki głosów żeby wywalić Endzi. Okoliczności immunitetu dla chłopaka wege też wskazują na ochronę tej grupy uczestników. Samo jego wejście do programu w sytuacji gdy jest chłopakiem uczestniczki i wchodzi po tak długim czasie od rozpoczęcia gry też to potwierdza. To stawia ja w uprzywilejowanej pozycji. Nie rozumiem też tego Jak Justyna może mieć kanał na tubie gdy nie jest inteligentna i nic dr facto nie ma do przekazania. Podobnie jak jej chłopak. Jedyne co wyróżnia tę dwójkę to przekonanie o własnej zajebistosci
#bigbrother
  • 15
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Zygmunt_Zwierzchowski: Nie od dzisiaj wiadomo jak działa telewizja, a wmawiasz sam sobie, że mimo to warto oglądać i to robisz? XD Utwierdziłeś mnie tylko w przekonaniu, że do inteligentnych osób ewidentnie nie należysz. Jesteś żywym przykładem na to, że ich metody działają i i tak przyciągają te najgłupsze, podatne jednostki :) Natomiast końcówka była zbędna, bo w poprzednim komentarzu nie było nic, co by wskazywało na to, że jakkolwiek próbuję ingerować