Aktywne Wpisy

Arekt 0
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.9% (348)
- Nie 42.1% (253)

donfallo +11
źródło: temp_file3695552705289769301
Pobierz

Cześć,
niedawno kupiłem laptopa dream machines z grafiką gtx 1050 oraz procesorem i7-8750H i mam z nim następujący problem:
w wielkim skrócie: podczas gry procesor potrafi osiągnąć 100 stopni i pojawia się niebieski ekran, po nim następuje reset sprzętu i wszystko jest ok.
W stanie spoczynku pod kablem ma on temperatury około 50 stopni a na samej baterii do 40'stu. Obydwa przypadki przy chodzących na 100% wentylatorach. Mam od nich sterownik Clevo Control 2.0.
Jakieś porady co ja mam z tym zrobić? Ten mały piekarnik jest świetny ale myślę, że nie powininen tak się grzać.
A podstawka chłodząca ma sens skoro mam wyloty powietrza z boku i z tyłu ?
No ale pasta da lepszy efekt