Gdzie polecacie lecieć na wczasy all inclusive w sierpniu na 7dni? żeby było ciepło i jakiś dostęp do plaży? Mamy sporo wydatków w tym roku więc możliwie najtańsze opcje. Oboje z różową lvl 27, dyskotek nie lubimy, tylko odpoczynek i dobre jedzenie.
i na jakich portalach internetowych najlepiej szukać?
@Syko: leciałem z #rozowypasek rok temu na lesbos (Grecja) było całkiem sympatycznie. 2 wycieczki fakultatywne ale polecam wypożyczyć auto max 3 dni objedziesz wszystko. Lecieliśmy z Warszawy. Firma Itaka
@Syko: Bułgaria, niekoniecznie Sloneczny Brzeg, czy Złote Piaski, bo to duże imrezownie, ale mniejsze miasteczka w rodzaju Rawdy, Nesebyru czy Św. Własu. Szukałabym lastów na stronach biur w rodzaju Itaki lub jeśli chcecie się bawić samodzielnie to Wizzair lata do Burgas, a na bookingu bez problemu ogarniecie hotel z opcją AI.
BTW: kiedyś w lipcu ustrzeliłam lasta do Bułgarii za 1000 zł/10 dni. Ładnie, fajnie, tylko, że autobusem. W wersji ekstremalnie
i na jakich portalach internetowych najlepiej szukać?
#podroze #podrozujzwykopem #turystyka #swiat
BTW: kiedyś w lipcu ustrzeliłam lasta do Bułgarii za 1000 zł/10 dni. Ładnie, fajnie, tylko, że autobusem. W wersji ekstremalnie