Wpis z mikrobloga

obczajam sobie właśnie na fb profile dupeczek z mojej klasy w licbazie, ja #!$%@?, dobrze, że facet się tak #!$%@? nie starzeje jak kobiety XD laska po 30 to już zabytek z kilogramem tapety żeby nie wyglądała tak #!$%@? xdddd jednej się nawet podobałem i na mnie leciała z jakiegoś powodu jakbym miał na nią teraz patrzeć codziennie rano to bym czuł ogromny smutek z powodu podjętych decyzji xd #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #licbaza #przegryw
  • 9
@kalabanga: Totalne uogólnienie sprawy, każdy człowiek starzeje się w takim tempie jakie życie prowadzi. Stres, używki ale może i przede wszystkim dzieci bardzo obciążają. Widzisz, mam 32 lata, moja kobieta również, a przeżywamy najlepszy okres naszego życia. Wygląd młodzieniaszków, chęci i radość, pieniądze i możliwości. Ale myślisz,że zostało to osiągnięte bez jakiegokolwiek pracy i poświęcenia?
@kalabanga: Niedawno oglądałem różowe z podstawówki.

Ta, która kiedyś mi się podobała, jest jeszcze ładniejsza niż była.
Ta, która gardziła mną, choć żadną pięknością nie była nigdy, teraz wygląda obrzydliwie. Nawet zdjęcia ma niewyraźne, bo chyba sama zdaje sobie sprawę ze swojej "urody" :)