Wpis z mikrobloga

Nie bronię nikogo,ale dlaczego nazywacie te akcje z kryptowalutami scamem? Przecież dostaniecie te 50zł po prostu jak sprzedacie swoje dane.To,że ktoś na was zarobi dodatkowo to już tak działa biznes. Chcesz korzystasz nie chcesz nie korzystasz proste. Nikt nie weźmie na was pożyczki nawet przez internet,bo w każdej chwilówce musisz dodać swoje konto bankowe,następnie jest weryfikowane czy dane,które podaliście przy rejestracji pokrywają się z tymi na koncie.Jeśli ktoś poda wasze dane przy rejestracji,ale konto bankowe bedzie na inną osobę to nie otrzymają takiej pożyczki.Napisałem to dla tych,którzy #!$%@? wiedzą,a najwięcej się udzielają.Pozdrawiam
#danielmagical #patostreamy
  • 19
@szymon-fajter:

założyć konto – trzeba potwierdzić swoją tożsamość za pomocą zdjęcia twarzy oraz dowodu osobistego wraz z widocznymi wszystkimi danymi użytkownika. W momencie, gdy takie zdjęcia wraz z danymi wpadną w niepowołane ręce – można spodziewać się sporych kłopotów, od kredytów wziętych na wysłane dane zaczynając..

Nie wiem jak ty, ale ja nie lubię być dymany w dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szymon-fajter: skończ pierdzielic farmazony zielonko, bo aż rzygac się chce... Akcja jest #!$%@? bo w dobie Ochrony danych osobowych, firmy dogadują się z jutubersami na takie akcje, nie mogą wyciągać danych osobowych ot tak, to je kupują ogłupiając ludzi za pomocą petów z neta. A żeby wziąć pożyczkę nie muszę nawet dupy z domu ruszać, wystarcza mi właśnie twoje dane osobowe.