Aktywne Wpisy
krucjan +317
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
luke-dolla7 +197
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
Pomieszkuje w tym Szczecinie, wszystko musi zamawiać online na fałszywe dane.
Dziewczyny nie ma, kolegów nie ma. Jedynie wyimaginowany Stephan z Niemiec, który jest jego alter ego.
No i dwa biedne koty, które często na strimie torturuje, rzucając w nie czymś, np lampą.
Nawet do głupiej biedronki nie może wyjść. Okna w domu zawsze zasłonięte.
Guralek, wiem, że to czytasz bo zawsze zgłaszasz moje posty - współczuję ci. Zniknij już na zawsze.
#patostreamy #danielmagical #gural #polskiyoutube
Komentarz usunięty przez autora
@Thailo: ostatnio był shot z laską z Holandii, która cisnęła edofilowi. To jest dopiero przesrane, że już nawet za granicą Polacy
@Thailo: było tutaj na tagu, ja takich linków nie zbieram :(
@SzitpostForReal: Jak ogląda albo oglądała YT to nie ciężko było trafić na jakiś materiał o