Wpis z mikrobloga

Smutna takie życie Guralka biedny, trochę tam kaski uzbierał może na rok... ale tak, jest rudy, z domu wyjść nie może bo jest napiętnowany społecznie z łatką wiadomo kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°), kolegów nie ma ani nic.
Pomieszkuje w tym Szczecinie, wszystko musi zamawiać online na fałszywe dane.
Dziewczyny nie ma, kolegów nie ma. Jedynie wyimaginowany Stephan z Niemiec, który jest jego alter ego.
No i dwa biedne koty, które często na strimie torturuje, rzucając w nie czymś, np lampą.

Nawet do głupiej biedronki nie może wyjść. Okna w domu zawsze zasłonięte.
Guralek, wiem, że to czytasz bo zawsze zgłaszasz moje posty - współczuję ci. Zniknij już na zawsze.

#patostreamy #danielmagical #gural #polskiyoutube
JanParowka - Smutna takie życie Guralka biedny, trochę tam kaski uzbierał może na rok...

źródło: comment_oFFhFY8TyYTA8CHAaQN7u6SxqfpZmGM9.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
Tak to już jest w życiu, że raz życzysz młodej dziewczynie żeby w ciemnym zaułku ktoś ją zgwałcił i poderżnął jej gardło a raz boisz się wyjść z domu żeby w ciemnym zaułku ktoś cię nie zgwałcił i nie poderżnął ci gardła ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Thailo: ostatnio był shot z laską z Holandii, która cisnęła edofilowi. To jest dopiero przesrane, że już nawet za granicą Polacy
  • Odpowiedz
najlepsze jak wyzywa swoich moderatorow jak ktorys za szybko nie zbanuje hejtu na jego temat. Ja nie wiem jak ci ludzie naiwni sa, jakas babka dala ostatnio 700zl i od razu zostala u niego moderatorem a wierny widz od lat, ktory mowil ze nie ma hajsu ale wspiera ile moze (dal mu kilka razy po 1euro) zostal opluty. Zwykly sprzedawczyk za hajs, ciekawe czy rozlicza ten przychod skoro na kazdym live zbiera
  • Odpowiedz
@JanParowka: W jakim Szczecinie? Wczoraj jego adres ktoś pokazał i siedzi nadal w Poznaniu nawet jest post z wycinkiem na tym tagu, masz jakieś legit info że jest w Szczecinie? I gdzie on rzucał lampą w koty? pokaż shota. Łatkę ma może przypiętą ale to tyle poza tym, wyroku nie dostał więc o wuj chodzi.

@SzitpostForReal: Jak ogląda albo oglądała YT to nie ciężko było trafić na jakiś materiał o
  • Odpowiedz