Wpis z mikrobloga

Bawią mnie kibice #lfc, którzy mają pretensje to Suareza za jego grę. Zapomnieliście, jak on u was grał? Z każdym przeciwnikiem zrobi wszystko, zęby wygrać mecz. Nie wiem skąd, to rozczarowanie. Miał stać się nagle grzeczny i głaskać van Dijika po główce, bo gra z "wielkim" Liverpoolem. Dla niego to przeciwnik, jak każdy inny. Ubzduraliście sobie, że wasz klub jest jakiś wyjątkowy i byli zawodnicy będą przepraszać, że żyją. Wyjątkowy to jest jeszcze może Athletic Bilbao, a nie te wielomilionowe machiny( Barca też nie jest wyjątkiem).
#fcbarcelona #pilkanozna #mecz
pusiarozpruwacz - Bawią mnie kibice #lfc, którzy mają pretensje to Suareza za jego gr...

źródło: comment_1e4oJBgfAjT8vf0sZQenCuaE8EkAFKh1.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pusiarozpruwacz: jedni sie potrafią zachować (Ronaldo w meczu z MU)
A inni nie, tak jak Suarez. doskonale pamietam jak on sie zachowywał, ale wczoraj to było jakieś przegięcie. Czekałem na ugryzienie Robertsona
  • Odpowiedz
@pusiarozpruwacz: oczekiwanie szacunku od piłkarza który stał się światowym topem poniekąd dzięki twojemu klubowi to chyba nie jest za wiele? Multum piłkarzy okazuje szacunek swoim byłym klubom i według mnie jest to bardzo w porządku. Nie chodzi tu tylko o Liverpool ale o każdy klub który pomógł rozwinąć się danemu pilkarzowi.
  • Odpowiedz
@Czyjatoja: ale gdzie on nie okazał szacunku? Ani nie splunął na herb, ani też nic złego na klub i kibiców nie powiedział i nie wykonał pogardliwego gestu. Walczył i pyskował z piłkarzami z którymi nie miał tak na prawdę nic wspólnego. Tylko z Hendersonem grał razem.
  • Odpowiedz
@pusiarozpruwacz: Ja tam lubię Suareza. Szkoda, że VAR wprowadzili zamiast ustawek jak w NHL. To byłoby coś. Symulacje, oszustwa i bijatyki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A i dodatkowo zrobiłbym głosowanie na www, która drużyna ma mieć dodatkowego gola za piękną grę aktorską (bo przecież nie w piłkę)
  • Odpowiedz
@afc123: przyszedł do nich jako talent z ligi holenderskiej a odchodził jako 1 z najlepszych napastników świata. Chyba jednak coś im zawdzięcza
@pusiarozpruwacz: po prostu zgodnie z piłkarskim savoir vivre jeżeli zawdzięcza się coś jakiemuś klubowi to się nie cieszy po golach przeciwko nim. Nie wiem co w tym dziwnego.
  • Odpowiedz
  • 1
@Czyjatoja co im zawdzięcza? Fani LFC powinni calowac go po stopach, że z klubu który marzyl o grze w Lidze Mistrzow, zrobil klub ktory walczyl do konca o mistrzostwo Ligi. Przegral w sumie tylko przez wlasne frajerstwo.
  • Odpowiedz