Pewnie większość z Was nigdy nie była w Mołdawii, nic dziwnego - to kraj który w ciągu całego roku odwiedza tylu turystów ilu spędza jeden weekend w Paryżu. Kraj w którym nie ma za dużo, ale mimo wszystko jest ciekawy i ma kilka perełek :) o kilku z nich napisałem w znalezisku.
PS Jak mija wasza majówka? Ja wspólnie z różowym i dwoma koleżankami miałem super plan na wyjazd z namiotami, ale niestety pogoda pokrzyżowała nasze plany. Od soboty siedzieliśmy w #kielce i cały czas lało :( Wczoraj niespodziewanie (trochę z sprawą mirka @bijotai - szalona historia) wylądowałem w #krosno - gdzie robiliśmy wczoraj małe wykoppiwo docierając tu przez Zakopane i Słowację :D
Dziś w końcu pogoda zapowiada się trochę lepiej, mam nadzieję że się poprawi i będzie można robić coś więcej niż dotychczas (oglądanie Kielc w deszczu oraz Netflixa :D).
Pozdrawiam,
MG78
_____________________ Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania i są na mojej liście podróżniczej. Jeśli chcesz być dopisany do listy zaplusuj stosowny post poniżej, jeśli chcesz być z niej wypisany również zaplusuj odpowiedni post. Dziękuję!
@MG78: mnie pogoda nie odstraszyła przed wyjazdem pod namiot w Bieszczady, była na tyle zmienna że ciężko było przewidzieć co będzie. Opłaciło się :) pozdrawiam!
Pewnie większość z Was nigdy nie była w Mołdawii, nic dziwnego - to kraj który w ciągu całego roku odwiedza tylu turystów ilu spędza jeden weekend w Paryżu. Kraj w którym nie ma za dużo, ale mimo wszystko jest ciekawy i ma kilka perełek :) o kilku z nich napisałem w znalezisku.
PS Jak mija wasza majówka? Ja wspólnie z różowym i dwoma koleżankami miałem super plan na wyjazd z namiotami, ale niestety pogoda pokrzyżowała nasze plany. Od soboty siedzieliśmy w #kielce i cały czas lało :( Wczoraj niespodziewanie (trochę z sprawą mirka @bijotai - szalona historia) wylądowałem w #krosno - gdzie robiliśmy wczoraj małe wykoppiwo docierając tu przez Zakopane i Słowację :D
Dziś w końcu pogoda zapowiada się trochę lepiej, mam nadzieję że się poprawi i będzie można robić coś więcej niż dotychczas (oglądanie Kielc w deszczu oraz Netflixa :D).
Pozdrawiam,
MG78
Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania i są na mojej liście podróżniczej. Jeśli chcesz być dopisany do listy zaplusuj stosowny post poniżej, jeśli chcesz być z niej wypisany również zaplusuj odpowiedni post. Dziękuję!
Treść została ukryta...
Co to za miejscówka?
Koleżanki przyjechały do mnie z Lubuskiego więc mieliśmy ograniczenie czasowe od 27 do 2 maja, a pogoda dopiero wczoraj zaczęła się lekko poprawiać :(