Wpis z mikrobloga

@petunia_adas: Jeszcze Melissandre i Beric, ale to nadal nic .. byłem pewien ze zobaczę śmierć Deanerys albo Jona .. nie wiem zawiodłem się w chuy tym serialem, ludzie ginęli gęsto a najważniejsi i tak przetrwali xP Do tego nie rozumie czemu posłali w tak durny sposób dothraków na początku bitwy .. Sam był zjadany przez trupy a jakoś przetrwał , a biali wędrowcy? Oni wgl chociaż raz miecza użyli ? Meh
@Marsoni dla mnie sposob skasowania NK był spoko, bo raz ze niespodzianka (chociaż wierzyłem że NK ukleknie przed Branem (tak mi coś to wyglądało i to by był plot twist)), dwa że muza była genialna, trzy że w sumie to właśnie w pewien sposób pokazali WW swoją potęgę, bo byli tak mocni że nawet nie musieli walczyć, samo zombie wystarczyło (NK budzący zmarłych-epicka scena) więc w pewien sposob może byli zbyt pewni
ej ja to samo, miałem dwie myśli że albo NK klęknie albo kaleka powie "czekałem na Ciebie"

@mariuszk3: @Gohji: @wojgal: Dokładnie. To byłaby tak dobra akcja, że przekreśliłaby wszystkie niedomknięte wątki, nielogiczne działania, postacie z plot armor i wszelkie wady tego odcinka, sezonu i może nawet serialu.