Polecam najnowszego F1 vloga wszystkim intelektualnym masochistom. W tym odcinku jest absolutnie wszystko a który trwa aż 40min. Pierwsze 9min to obrażanie użytkownikow twittera i facebooka którzy "śmią śmieć".
Skąd sie Ci idioci biorą?!
- Zaraz potem o Russellu ktory w kuluarach podobno mówi że:
Kubica szuka wymówek.
- O tym że mimo że obaj mocno uszkodzili swoje bolidy to Roberta bolid mógł być "gorzej naprawiony" przez to znowu gorsze tempo w stosunku do Rusella. - Obrażanie Williamsa. - Obrażanie Hamulców. - Potem w środku troche znowu obrażania widzów i komentujacych. - O tym że Williams może sabotować Kubice bo robi dużo negatywnej prasy Williamsowi.
Nikt o tym nie mówi ale może celowe rozbicie samochodu to jest rozwiazanie? Nikt nie chce rozbijac swojego bolidu celowo... No ale...
@Shewie: szkoda Czarka. Taki szafa niby nigdzie nie jeździ ale chociaż jest obiektywny. A czarek nadal nagrywa gdzieś w sraczu z ruskimi w tle #!$%@?ąc o teoriach spiskowych. Brakuje mu tylko folii aluminiowej na głowie i wszystko będzie się zgadzać.
@czullo tak właśnie ciebie widzimy, taki czarek tylko po drugiej stronie barykady
@siopkus: Shewie jest najzwyczajniejszym hejterem tego tagu. Skrytykuje każdy content z nutką złośliwości, a sam nic nie zrobi. A z hejterami jest tak że czasem powiedzą coś fajnego/ a czasem nie ¯\_(ツ)_/¯
jesteś zwykłym hejterem który ma wielki ból dupy bo nie stać ciebie na wyjazd na GP( ͡~ ͜ʖ͡°)
@siopkus: Czoo xD Mieszkam 30min od Toru Silverstone XDDD Widzę że wg wykopkowej logiki by mieć jakąkolwiek akredytacje by wyrażać swoją opinię w danej kwestii trzeba pomachać legitymacją paszportu polsatu lub wejściówką na tor. Brawo.
W 2015 roku byłem na GP AbuDhabi. Czy teraz sie liczy? Mam zdjęcia
@jaxonxst: 2/10 twoje bajty splywają po mnie od kilku miesiecy. Nie czarnolistowałem cie by dać ci nadzieje na to że obchodzą mnie twoje zaczepki, jak nie we wpisach/komentarzach to później na PW.
@Shewie: Zaczynałeś mieć do mnie wyraźny problem bo byłeś jedyną hejtującą mnie osobą od wielu miesięcy, i chciałem na spokojnie na PW polubownie zapytać o co tobie chodzi. Nie odpisałeś. A ty to interpretujesz jako zaczepkę i dawanie nadziei !!!??? Ochłoń typie o jaką nadzieje ci chodzi to jest zwyczajny portal internetowy , i co mnie ty obchodzisz i twoje dawanie nadziei !!?? Chciałem jedynie polubownie rozwiązać sprawę
@Shewie: Dodam jeszcze że decydowałeś się krytykować mnie tylko i wyłącznie w sytuacjach kiedy widziałeś jak inni użytkownicy się czymś ze mną nie zgadzają . Jakoś kiedy się krytyka nie pojawiała to brakowało ci odwagi żeby cokolwiek napisać na mój temat.
@Shewie: No i oczywiście obrażanie mnie argumentum ad personam ,gdzie ja stosowałem merytoryczne odpowiedzi i starałem się wypunktować twoją krytykę i tak pełną złośliwości.
Ty pierwszy mnie zaczepiałeś i pisałeś do mnie , a nie ja do ciebie. Powiem coś negatywnego o tobie i już ciebie duma boli? Widzisz akurat tym się różnimy że ja potrafię napisać własne zdanie nawet wtedy kiedy nie znajdzie się aprobata mirków w przeciwieństwie do ciebie
W tym odcinku jest absolutnie wszystko a który trwa aż 40min.
Pierwsze 9min to obrażanie użytkownikow twittera i facebooka którzy "śmią śmieć".
- Zaraz potem o Russellu ktory w kuluarach podobno mówi że:
- O tym że mimo że obaj mocno uszkodzili swoje bolidy to Roberta bolid mógł być "gorzej naprawiony" przez to znowu gorsze tempo w stosunku do Rusella.
- Obrażanie Williamsa.
- Obrażanie Hamulców.
- Potem w środku troche znowu obrażania widzów i komentujacych.
- O tym że Williams może sabotować Kubice bo robi dużo negatywnej prasy Williamsowi.
- Troche Flashbacków z WRC.
- 31:50 Szybki Strzał - Recenzja "Wesela" Smarzowskiego.
- 35:00 WRC Rajd Argentyny.
I o reszcie stawki.
Polecam Cieplutko.
#f1 #kubica
#lukaszglowackicontent
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shewie: szkoda Czarka. Taki szafa niby nigdzie nie jeździ ale chociaż jest obiektywny. A czarek nadal nagrywa gdzieś w sraczu z ruskimi w tle #!$%@?ąc o teoriach spiskowych. Brakuje mu tylko folii aluminiowej na głowie i wszystko będzie się zgadzać.
@czullo tak właśnie ciebie widzimy, taki czarek tylko po drugiej stronie barykady
@siopkus: Czoo xD Mieszkam 30min od Toru Silverstone XDDD
Widzę że wg wykopkowej logiki by mieć jakąkolwiek akredytacje by wyrażać swoją opinię w danej kwestii trzeba pomachać legitymacją paszportu polsatu lub wejściówką na tor.
Brawo.
W 2015 roku byłem na GP AbuDhabi. Czy teraz sie liczy?
Mam zdjęcia
Nie czarnolistowałem cie by dać ci nadzieje na to że obchodzą mnie twoje zaczepki, jak nie we wpisach/komentarzach to później na PW.
nie.
Ty pierwszy mnie zaczepiałeś i pisałeś do mnie , a nie ja do ciebie.
Powiem coś negatywnego o tobie i już ciebie duma boli?
Widzisz akurat tym się różnimy że ja potrafię napisać własne zdanie nawet wtedy kiedy nie znajdzie się aprobata mirków w przeciwieństwie do ciebie