Aktywne Wpisy
lunari6 +113
Hej Mirki i Mirabelki,
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Odpowiedź to mój wcześniejszy wpis:
https://www.wykop.pl/wpis/40738503/pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-sp/
A konkretnie fragment:
Czyli świat MCU to tak naprawdę:
Jestem genialny, składajcie mi pokłony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale czy twórcy mieli to na myśli? Przypuszcza że nie. :P
Chociaż jak już to upubliczniłem, to mogą się zainspirować i właśnie tak to wyjaśnić.
Bo chyba w ramach zasad, jakie same ustalili, nie da się tego inaczej wyjaśnić.
Bo jedyne inne wyjaśnienie, to właśnie ta teoria, że
#marvel #avengers #mcu
Na ławeczce znalazł się, bo porostu przyszedł, a zestarzal się
Nie da się wrócić do tego świata w innym miejscu niż z którego się startowało. Nie można też po cichu siedzieć w tym samym świecie bo on już został "zapisany", wpływać można tylko na światy, które jeszcze nie zostały zapisane, czyli np. te rozgałęzienia, które są dopiero TWORZONE przy przenoszeniu się w czasie wstecz.
Taka wersja jaką opisałeś
https://www.youtube.com/watch?v=d5DqcBJ7WvQ
Komentarz usunięty przez autora
Np. Thanos i Gamora z 2014 którzy trafili do 2023 roku to nie są ci co zginęli w 2018.
To są Thanos' i Gamora'. :D
Oni nie przybyli z 2014, tylko z 2014'. :D
W oryginalnym MCU oni naprawdę zginęli. W oryginalnym MCU absolutnie nic z przeszłości się nie zmieniło.
Ci co wrócili to
Komentarz usunięty przez autora
Żółte to Kapitan i wg mnie się to kupy trzyma.
@atamcichobyc: A, nawet nie spojrzałem na nick. :P
Jak ci się nie chce obejrzeć to masz, tak to wygląda:
Te kolorowe linie, to są alternatywne rzeczywistości, a główna linia jest nienaruszona.
A w mojej teorii dochodzi jeszcze, że główna linia
Ale nie ma w filmie takich mowtywow jak w Powrocie do przyszłości, że ktoś znika czy coś. Ogólnie rzecz biorąc to jest w filmie trochę paradoksow i nieścisłości.
Zastanawiam się jeszcze jak rozwiążą wątek Gamory, bo to ta z przeszłości.
@Vigry3: Tak właściwie to nie wyższa szkoła jazdy. Przeczytaj to co napisałem: https://www.wykop.pl/wpis/40738503/pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-spoiler-pokaz-sp/
Tam masz opis, że wewnątrz nowo