Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dobra Mirki powaznie prosze. Pewnego dnia w uczelnianej bibliotece chcialem wydrukowac sobie karte pokladowa na samolot. Przy rukarce stala dziewczyna ktora usilowala cos wydrukowac, ale ze jej nie szlo, to zaproponowalem zeby wyslala mi to na maila i sprobuje ze swojego konta. Poszlo bez problemu, torche sympatycznie pogaworzylismy, ja osiwadczylem, ze musze zmykac, choc czulem, ze jest z jej strony wola dalszej rozmowy. Dzewczy niczgeo sobie, dopiero co przyjehala do miasta. Bylo to jakis miesiac temu. Mam jej maila. Zastanawiam sie czy do niej nie napisac. Jak to zrobic zeby wyszlo jak najmniej creepy? Ciekaw jestem czy ona w ogole mnie pamieta. Nie chce wyjsc na desperata #rozowepaski #randka #wychodzimyzprzegrywu #pomocy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 7
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@AnonimoweMirkoWyznania: No normalnie napisz, że cześć, przypomniałeś sobie sytuację w bibliotece i pytasz się jak ona sie ma i czy już się zaklimatyzowała w nowym mieście?

Co wy tak się boicie zwykłych small talków?

Creepy byłoby jakbyś jej napisał, że od tamtego wydarzenia nie możesz przestac o niej myśleć i już miesiąc walczysz ze sobą, czy pisać czy nie... I inne takie wysrywy.