Wpis z mikrobloga

Czołem Mirki!
Poszukuję miejskiego SUV-a (Cross-overa) dla rodziców. Budżet w granicach 35k. Nie chce żeby był za duży. Najlepiej benzyna w manualu i nie za duży silnik. Wpadł mi w oko Suzuki S-cross. Macie jakieś inne propozycje ? Opinie ?
Z góry dzięki!
#motoryzacja #samochody #pytanie
  • 4
@Zwirz7: crossovera pewnie dlatego że rodzice mają problem z wsiadaniem do auta kumam sam szukałem ostatnio auta dla starszej osoby ale od suva czy też crossovera jest wiele lepszych aut do których wsiada się pionowo np kombivany np fiat qubo idealne auto dla osób starszych przesuwne drzwi z tyłu dużo łatwo dostępnego miejsca wygodne wsiadanie dobra widoczność niski próg załadunkowy. Podobno wygodnie starszym osobom wsiada się również do hondy jazz.
@camaro98: SX-4 chyba będzie miał lepszą widoczność. Qubo w sumie jest niewiele mniejsze od Doblo, a jak raz takim Doblo jechałem, to nie wiedziałem, gdzie mi się przód kończy. No nie powiem, fajne auto, 105-konny dieselek zrywał kapcia spod świateł bez pałowania nawet, nawet wygodny, tylko w #!$%@? nisko się siedzi, jakbyś siedział na kiblu i ci dupa do niego wpadła. A ja mam #!$%@? 190 cm wzrostu, tylko w starych