Wpis z mikrobloga

#fizjoterapia #medycyna

W poniedziałek będę miał terapię czaszkowo krzyżową. Czytam sobie o niej teraz i mam wrażenie jakbym odwiedził stronę Zięby albo innego szamana. Ta terapia jest dosłownie NA WSZYSTKO, na każdy problem :)
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@pol_czlowiek_messi Codzienne migreny oraz od pół roku sztywność i ból kręgosłupa - coś naciągnąłem.

Byłem u tego fizjo już dwa razy na dekompresji i trakcji kręgów (?) ale nic nie pomogło. Tym razem chce ze mną spróbować inną metodę. Koleś ma dobre papiery i 20 letnie doświadczenie jednak dość sceptycznie do tego podchodzę.
  • Odpowiedz
  • 1
@gardan Poduszkę juz mam od pół roku ale nie widzę różnicy w dolegliwościach. Coś mi się naciągnęło w szyi przed awaryjne spanie na bardzo miękkim, cholernie niewygodnym materacu. Budziłem się z bólem, sztywnością karku, szyi oraz bólem krzyża a nawet nadgarstkow. Tak mi zostało i jestem nie do życia. Obawiam się że może to być nie do wyciągnięcia skoro fizjoterapeuta z 20 letnim doświadczeniem nazwał mnie swoją "zagadką zawodową"...

Dam znać
  • Odpowiedz
  • 0
@KutinaGrad A gdzie tam ;) Przyczyna leży w głowie i najprawdopodobniej w nocnych godzinach pracy przez co jestem rozregulowany.
Byłem u psychiatry, dostałem leki ale póki co bez zmian. Pracy póki co nie mogę zmienić.
  • Odpowiedz