Wpis z mikrobloga

#zalesie kiedy antagoniści z 5 i 7 części szybkich i wściekłych w 9 pojawiają się jako główni bohaterowie. Nie byłoby nic z tym złego, gdyby nie brak prawdziwej ekipy wyścigowej z początków i zastąpienie ich... Dwaynem Johnsonem z kolegą "Mechanikiem". Wydaje mi się, że w trailerze więcej lecieli samolotem niż jeździli samochodami. Przydałby się powrót do podziemia wyścigów, a nie... poważna parodia filmów akcji? Pamiętajmy, że z początków jeździli samochodami i okazjonalnie popełniali przestępstwa W CELACH ZAROBKOWYCH, by móc więcej jeździć. Teraz popełniają przestępstwa by ratować świat i samochodami sobie tym pomagają. W sumie nawet nie samochodami, bo częściej występują jakieś motory i samoloty. "Szybcy i wściekli" stali się "Umięśnieni i bohaterscy".
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@VViking jednak wstawili tą markę do nazwy. Gdyby nie było na hajs to trzepneliby inny tytuł, ale chyba zaczynają się ludzie domyślać, że The Rock w filmie nie wróży dobrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@SzejkerMejker ostatnio obejrzałam pierwszą część i myślałam, że będę się śmiac cały film z akcji, samochodów jakich używają itd... Okazuje się, że pierwsza część, którą zobaczyłam po tak wielu latach, była w porównaniu z ostatnimi kilkoma naprawdę dobra i niewiele miała w sobie żenua. W sumie ciekawy scenariusz, jak na tamte lata dobra muzyka i dużo wyścigów. A teraz... Nazwałabym to: Latający i żenujący XD
  • Odpowiedz
  • 2
@karolinana od kilku dni oglądam te pierwsze i dopiero teraz zauważyłem nowej części trailer. Uwierzyć, że kradzieże ciężarówek spowodują walki z kosmicznymi przestępcami o wojsku większym niż połączenie Stanów i całej Azji. Wkurza mnie, że nie zmienią chociaż nazwy tych filmów, bo psują markę którą wspominam bardzo dobrze. Debilizm trochę, że wolą stale robić to samo i mieć tych ludzi którzy z zasady sprawdzają, zamiast walnąć dobry film pozyskujący o wiele
  • Odpowiedz