Aktywne Wpisy

mickpl +375
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
źródło: glapa
Pobierz
VaizardOmbre +13
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: E96CC81B-90A3-4B5D-853B-5D1D23FCA6A7
Pobierz

https://gs24.pl/coraz-blizej-do-decyzji-w-sprawie-cofniecia-zgody-na-picie-alkoholu-na-bulwarach-w-szczecinie/ar/c1-1406981
Czemu w takich artykułach nigdy nie ma wymienionego nazwiska "mądrego" prokuratora, któremu te przepisy przeszkadzają?
A że jest to jedyne legalne miejsce to efekt nieporządku się kumuluje jak kiedyś pamiętny grill na grzędach.
Wczoraj byłem na bulwarach, to typ wskoczył do Odry jak Małysz z telemarkiem. Oczywiście był naćpany jakimś gównem. Po wyjściu z wody, podniósł ręce do góry, jakbyśmy mieli mu jeszcze klaskać. Po paru minutach przyjechał WOPR, oni zadzwonili na policje. Policja przyjechała, porozmawiała chwilę z nim
@oba-manigger: Jakoś mnie to nie dziwi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)