Aktywne Wpisy
Embeddable +6
Po ilu CV ktoś wam odpisał? Ja już wysłałem 352 w ciągu miesiąca i mam zero odzewu. Jestem absolwentem informatyki z pół roku expa w big4 (stricte programowanie) i 2 latach w banku ( mniej programowania)
#studiait
#praca
#programowanie
#studiait
#praca
#programowanie
Wchodzisz do domu i widzisz mnie w swoim łóżku , co robisz
Zastanawiałam się nawet czy nie użyć do tego Raspberry Pi lub nawet coś na FPGA, ale na tym drugim się aż tak nie znam xD
Próbowałam użyć wbudowanego nagrywania w telewizor Samsunga, ale ciągle krzyczy, że podłączony dysk za wolny, a podłączam super szybkie karty i pendrive'y, lub nawet SSD spróbowałam xD
Rozwiązanie może być z magnetowidem lub bez, znaleźć działający dam radę.
#vhs #videograbber #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac i może trochę #raspberrypi
Zapłać komuś(pewnie 10-15zl od kasety) albo kup ten video grabber
Właśnie chciałabym kupić videograbber tylko właśnie się pytam o jakiś konkretny. Bo próbowałam już różnych, i to takie gówna były oferujące słabą jakość albo nie działały pod Windowsem
Pod windowsem zadziała raczej każdy, jak oficjalny sterownik nie działa bo był pisany 20 lat temu to często są jakieś zrobione przez użytkowników. Co do jakości samych grabberów USB to ekspertem nie jestem, ale raczej są porównywalne, na lepsze wyglądają takie grabbery HDMI https://www.youtube.com/watch?v=CWthnCwlF1g ale tutaj znowu musisz mieć coś co zgra sygnał HDMI. Od siebie dodam że kiedyś dawno temu widziałem zgrane nagranie przez "profesjonalną" firmę i szczerze -