@Matti32: jakiś czas temu skamlał, że za ostatni miesiąc dostał tylko 300 dolarów z groszami ( ͡°͜ʖ͡°) Sławek kiedyś wytłumaczył, że troche mija zanim reklamy wlecą na filmik a wtedy już są w większości obejrzane (i całe szczęśćie)
@TotalitarnyTotalizator: no spoko, tylko każdy kanał ma inne zarobki i to nie jest z góry ustalone ile $ za ile wyświetleń. Jak już pisałem, co Srawek tłumaczył: Jajor wrzuca film, ludzie oglądają, leci przykłądowo 50k wyświetleń i dopiero wtedy monetyzacja jest odpalana (niby musi być ręcznie weryfikowana) przez co jajor za te 50k nie dostaje żadnego hajsu bo reklam nie było.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Przecież on co miesiąc musi wyciągać minimalną krajową jak nic.
https://socialblade.com/youtube/channel/UC8e8Ag9Or9ra4J6jl4qjfEg
Sławek kiedyś wytłumaczył, że troche mija zanim reklamy wlecą na filmik a wtedy już są w większości obejrzane (i całe szczęśćie)
Jajor wrzuca film, ludzie oglądają, leci przykłądowo 50k wyświetleń i dopiero wtedy monetyzacja jest odpalana (niby musi być ręcznie weryfikowana) przez co jajor za te 50k nie dostaje żadnego hajsu bo reklam nie było.
Mam nadzieję, że teraz wyjaśniłem