Najbardziej stabilne światłowodowe łącze symetryczne we #wroclaw to?... (Interesują mnie prędkości powyżej 600 Mb/s, fajnie jak operator oferuje też TV) #swiatlowod #internet
@Owlosiaty-Dzik: @efceka: ale ja o ich problemach dopiero ostatnio się dowiedziałem, mieli serio jakąś awarię, ale wcześniej nie obiło mi się o uszy, aby ktoś narzekał?
@Szczaf: korzystam z Moico od dawna i od początku ich polecałem. Było nieciekawie z dwa miesiące temu, a tak poza tym wszelkie awarie, które się pojawiały przed wielką imbą były naprawianie do pół godziny. W każdym razie w moim przypadku. W Moico masz umowę na czas nieokreślony, nie wiem jak w Korbanku, możliwe, że podobnie albo lepiej.
@bachus: w sumie to te 100 Mb/s by starczyło tylko, że do wyboru albo masz np. 900/30 jak w Netii albo właśnie symetryczne stąd celuje w te drugie. Ale z tego co czytam o korbanku i moico to raczej pójdę w jakiegoś ogólnokrajowego isp bo przy nowym budynku powinno być stabilnie w firmie z dużą infrastrukturą sieciową.
(Interesują mnie prędkości powyżej 600 Mb/s, fajnie jak operator oferuje też TV)
#swiatlowod #internet
@Szczaf: wypluj to słowo xD
https://www.wykop.pl/wpis/40258585/symetryczne-lacze-100-100-mbps-wg-moico-zalesie/
Niestety nie mam alternatywy bo już dawno bym ich olał.