@Tasanga: suma sumarum FF nawet nie ma sensu pisać po polsku, bo ucieka sens przy tłumaczeniu jest od cholery specyficznych nazw, zachowań żeby to działało na polski Poza tym japońsku po prostu do FF pasuje, nie wiem. nawet jakby mi dali teraz możliwość grania po polsku to i tak tego nie włączę po polsku fani też już się raczej przyzwyczaili, że ścieżka dźwiękowa japońska, a ewentualnie jakieś napisy po angielsku
@Tasanga: napisy są po angielsku, polskiego nie ma ale podobno jest jakaś grupa co tłumaczy. Przy czym to taka grupa fanów więc błędy/niedociągnięcia mogą być, napisy z tego co wiem to są dostępne w japońskim, chińskim, angielskim i bodajże tyle (to okienko ustawiałam raz na początku instalacji gry jakiś rok temu)
@SarahC: szkoda że nie ma pl napisów, pewnie by mieli więcej fanów w pl. Kiedyś oglądałem jakieś walki z bossami z tej gry. Był chyba jakieś bardzo duży żółw góra???
@Tasanga: Napisów pl nie ma nie było i nie będzie. Chyba, że fandom się wqurwi i doda. Innej opcji nie ma. Jakby zrobili napisy po poslku to zaraz byłoby, a czemu nie ma w innych językach. A tak chiński/jap/angielski i elo. Ja ich jak najbardziej rozumiem. I mnie też to wqurwiało na początku jak jeszcze nawet z tłumaczeniem po angielsku był porblem FF7 mieliśmy łamany angieslki często z błędami także
źródło: comment_91vtdFJ3awJ1NmQA8b8jn8rNXf79qW2Y.jpg
PobierzPoza tym japońsku po prostu do FF pasuje, nie wiem. nawet jakby mi dali teraz możliwość grania po polsku to i tak tego nie włączę po polsku fani też już się raczej przyzwyczaili, że ścieżka dźwiękowa japońska, a ewentualnie jakieś napisy po angielsku