Wpis z mikrobloga

Mirki czy wasze różowe zachęcają was do palenia?

Mam kumpla lat 22. On niepalacy, pije bardzo sporadycznie. Studiuje prawo, jego dziewczyna o rok młodsza. Na drugim roku socjologii. Trochę mezalians. W każdym razie on to taka trochę szara myszka, ona z kolei często bywa w klubach a jej zainteresowania to fryzjerstwo.

Najgorzej jak wbijam do kumpla na Play station. Laska wbija do nas i normalnie pali sobie w kawalerce w salonie xD on jakoś średnio się odzywa, a ja siedzę i prawie się duszę. Druga sprawa że firany da niezłe zzolkniete. Wszędzie zapalniczki i paczki po papierosach.

Pogadaliśmy z kumplem i okazuje się że różowa ma czasami odjazdy na temat palenia. Że ona chciałaby rzucić ale nie może bo pali od gimnazjum. Że wydają na to kupę siana a ona nadal pali. Najlepsze, że na drugą rocznicę ich związku kupił jej wybielanie zębów za 500 zika xD w jakim bieda salonie i najlepsze to ona sama chciała bo ma zzolkniete żeby. Ostatnio zaczęła mu prawić że jak go kocha to też powinien zacząć palić albo chociaż kupować jej papierosy xD ziomek wiem że próbował z nią zajarać ale mówi że to nie dla niego. Co w takiej sytuacji kumpel powinien zrobić? On nie chce z niej rezygnować bo jej mama ma kancelarie prawniczą

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow

Waszym zdaniem.

• Zacząć palić 7.9% (6)
  • Nic nie robić 9.2% (7)
  • Oduczyć dziewczynę palenia 82.9% (63)

Oddanych głosów: 76

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Studiuje prawo, jego dziewczyna o rok młodsza. Na drugim roku socjologii. Trochę mezalians.

@jmuhha: jak mnie śmieszy takie patrzenie - bycie na gorszym kierunku = człowiek drugiej albo i trzeciej kategorii XD
  • Odpowiedz
@jmuhha: nie rozumiem dlaczego nazywasz ten związek mezaliansem, dziewczyna mimo że studiuje słaby kierunek to jednak pochodzi z tzw "dobrego domu" i nie zdziwiłabym się gdyby mama załatwiła jej jakąś dobrą posadę w firmie. Ona w przyszłości może mieć wyższy standard życia niż taki absolwent prawa bez znajomości. To twój kolega jest słabą stroną tego zwiazku, nie jest w stanie nic zrobić z jej zachowaniem, bo jak sam przyznał jej
  • Odpowiedz