Aktywne Wpisy
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo
SombreroTaco137 +173
pochwaliłem się starym, że zrobiłem życiówkę na rowerze 65km, to ci jedynie nawyzywali, że mam im odkupić rower jak go rozwalę od tej jazdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
#przegryw
#4konserwy #korwin #jkm #gwiazdowski #polityka #bekazlewactwa
@Kaczypawlak: nie siedzę cicho, pisałem że to tak samo chory pomysł jak ten Brauna.
@Kaczypawlak: to, że nie ma chyba obecnie w Polsce partii prawdziwie wolnej światopoglądowo jak
@CytrynowySorbet: i jakoś hejtu nie było od lewaków, "władze" Warszawy też grożą pozwami za "obrażanie" homoseksualistów, to jest dopiero faszyzm.
@CytrynowySorbet: no było niby kiedyś PO, ale to zwykłe szuje. W sumie jak się spojrzy to najnormalniejszą partią i
@Kaczypawlak: prawda.
@Kaczypawlak: tylko że te "najnormalniejsze" partie są zazwyczaj właśnie ultrakonserwami światopoglądowymi, a to jest coś, co odrzucam od razu. Skrajne lewactwo w stylu Biedronia i prawactwo (Braun czy
Narodowcy w ruchu wolnościowym xD Co najwyżej ruch konserwatywny z dziwnymi przystawkami w formie np antyszczepionkowców.
A jeżeli chodzi o Korwina to on świadomie lub nie sabotuje i ośmiesza w Polsce ruchy wolnościowe, bo zawsze musi coś #!$%@?ąć przed wyborami (nawet PiS wiedział kiedy trzeba schować Antoniego przed mediami)
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby to jeszcze był sam Korwin to rozważyłbym oddać swój głos na niego. Na ten cyrk nie zagłosuję w życiu.
Na Gwiazdowskiego po ujawnieniu ostatnich ludzi z jego list też nie chcę głosować.
Miało być rak pięknie, ale naprawdę nie ma ba kogo głosować.
Już wolę zagłosować na Gwiazdorskiego niż na partię klaunów wierzących w utopię i ośmieszających się przy każdej okazji.
@CytrynowySorbet: Każdy ruch "wolnościowy" i "tolerancyjny" na tym działa - masz wolność i możesz robić co chcesz, ale wyłącznie wtedy, jeśli robisz to co chcemy.