Aktywne Wpisy
Rainmaker97 +136
I jak jeszcze raz ktoś się pyta po co robić Euro na 24 drużyny, jak było 16 to było zajebiście i że teraz każdy może grać w turnieju itp. to odpowiedzią powinien być ten mecz gdzie 2 nie-topowe drużyny dały prawdopodobnie najlepsze widowisko do tej pory na tych mistrzostwach. Słowacja i Słowenia również były blisko sensacji i wyeliminowania dwójki faworytów. Dużo bardziej wolę takie mecze niż po raz 345938459 Włochy - Hiszpania
abuk123 +22
#przegryw chuop tagowy typu tank. Zero offa, ale sporo deffa dla jego. Pamiętam jak kiedyś w szkole jakiś oski dynamiczny lecz dość wątły #!$%@?ł mi dla żarów z pięści w bark to sobie nadgarstek chyba uszkodził, co prawda potem dostałem lepe w potylice z drugiej ręki w ramach zemsty, ale grymas bólu na jego twarzy pamiętam do dziś heh
Ogólnie denerwuje mnie fakt, że o grubej osobie nie można powiedzieć, że jest gruba bo się ją obraża, ale gruba osoba może i bardzo często to robi, jeździć po chudych osobach.
Na każdym bilansie w szkole miałam problemy, bo zawsze byłam bardzo chuda. Bez powodu. Słuchałam od nauczycieli i higienistek, że mam "przestać rzygać" czy "zacząć jakoś wyglądać". Jednocześnie w klasie była dziewczyna ważąca ok. 105 kg z ogromną nadwagą, jej jakoś nikt nigdy nie mówił, że ma przestać żreć.
#nadwaga #niedowaga #podwojnestandardy #waga #cialo #rozowepaski #niebieskiepaski #wyglad #zalesie
#niepopularnaopinia
Ja byłem gruby od małego, ale nigdy nie wyzywałem innych za to że są chudzi(chociaz czasem była wytykana moja aparycja, co potrafiło wejsc na psyche), wiedziałem że jak sam nie zaczne dzialac to nic sie nie zmieni.
A
Ja strasznie dużo jem, bo starałam się zawsze trochę przytyć, przyzwyczajenia zostają, metabolizm zwalnia i teraz też już muszę się pilnować, więc Cię wspieram Mirku. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie lepiej nie być grubym, taka prawda.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po co coś z sobą robić, lepiej wszystkim wmawiać, że tak jest dobrze mimo że pewnie płacze przed lustrem jak się rozbierze.