Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Merytoryczna krytyka #gwiazdowski to dla kolegi "ból czterech liter". Ponadto wielkie zdziwienie, że tą krytyką wykazują się nie ludzie sympatyzujący z kimś, a ci, którzy takiego wsparcia nie deklarują... przecież na tym dokładnie polega konkurencja! Wyobrażacie sobie, by ludzie PiS bardziej krytykowali swoją formację niż robią to ich bezpośredni konkurenci z PO? Zresztą, zachęcam do poczytania reakcji ludzi zawiedzionych kształtem list #polskafairplay...
Co w odpowiedzi na tę merytoryczną krytykę proponuje kolega? Przede wszystkim spam na mirko, masowe wklejanie do powiązanych odnośników do fanpejdży ugrupowania (co i tak niewiele daje...), wyrywanie z kontekstu wypowiedzi oponentów politycznych, ale przede wszystkim obrażanie na lewo i prawo tych, którzy ośmielają się napisać coś złego na pana Gwiazdowskiego i Bezpartyjnych... "urojeniaszuroidalne", "szury", "szuralicja", "zakłamany troll", "partyjne szczekaczki" "bezczelny kłamca", "bezczelny manipulator", "korwinistyczny troll" - to tylko niektóre określenia stosowane przez kolegę wobec zarzutów artykułowanych względem niego oraz partii, którą z takim zaangażowaniem popiera.
A już zarzucanie komuś "urojeń szuroidalnych" i sugerowanie zdanie później (niepoparte żadnymi dowodami), że ta krytyka wynika z jakiegoś wsparcia finansowego z subwencji... Sami widzicie, jak to wygląda... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @wojtas_mks @gierape i @Poro6niec - z pewnością zainteresują się tym wpisem i apeluję o zachowanie kultury wypowiedzi. Rozumiem, że reakcje na takie mieszanie z błotem mogą być różne, ale nie zniżajmy się do stosowania tego typu określeń.
#4konserwy #korwin #polityka
Ja wrzucam informacje o Gwiazdowskim tak samo jak wrzucam o każdym innym ugrupowaniu od kilku lat. Punktuję hipokryzję od lewa do prawa. No ale czego oczekiwać
Zawołałem @Poro6niec dlatego, że jest jednym z "bohaterów" zalinkowanego wpisu.
Ten obrazek to wzór tej bieda grupy która jest dla niego dziełem życia.
https://twitter.com/TomaszBethke/status/1109871897628626945