Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Zastanawia mnie jedna rzecz.
Dlaczego często mirabelki tu piszą, że ich faceci są oschli/nie szanują ich/nie zwracają na nie uwagi/piją/ćpają/uganiają się za innymi.
Tak na logikę, to nie jest tak że najpierw biorą chamów i pustaków a potem wielkie rozczarowanie i żale na mirko?
A jak jest chłopak który by je docenił i nosił na rękach to od razu friendzon i gardzenie nim jakby był najgorszy na świecie.
Dlaczego jak jestem miły i porządny to nie mam szans na seks na imprezie?
A jak udaje chama i besztam te dziewczyny w błocie to same proponują tarło?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 24
@AnonimoweMirkoWyznania: ja myśle ze ludzie od dupy strony zaczynaja związki. Spotykają się przykładowo z kimś z tindera, wcześniej jedynie rozmawiali przez neta wiec tak naprawdę się nie znaja. Przez internet łatwo udawać kogoś kim się nie jest. Potem są randki a tam wiadomo, udawanie i chęć pokazania się jak najlepiej. Potem jest związek oparty E sumie niewiadomo na czym i dopiero wychodzi jaki ktos ma charakter.
@AnonimoweMirkoWyznania: No nie wiem, być może dlatego, że jak kobiecie imponuje ktoś "miły i porządny" to z reguły nie macha dupskiem na lewo i prawo przy pierwszej możliwej okazji w przeciwieństwie do kobiet, którym imponuje typowy samiec alfa i im instynkt zalewa mózg? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziwna logika, panie OP. To tak, jakbyś się uparł, żeby znaleźć "porządną dziewczynę" w klubie. Tak samo można szukać jakiegoś
vvv:

Dlaczego często mirabelki tu piszą, że ich faceci są oschli/nie szanują ich/nie zwracają na nie uwagi/piją/ćpają/uganiają się za innymi.

@AnonimoweMirkoWyznania: Tacy im sie podobaja i w gruncie rzeczy sa z nimi szczesliwe, daja im te słynne emocje, a te żale na mirko to takie jojczenie by dostać troche atencji od stulejarzy. Jakims cudem tych swoich samców alfa nie zostawiają dla milych facetów ( ͡° ͜ʖ ͡°