#anonimowemirkowyznania #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow Zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego często mirabelki tu piszą, że ich faceci są oschli/nie szanują ich/nie zwracają na nie uwagi/piją/ćpają/uganiają się za innymi. Tak na logikę, to nie jest tak że najpierw biorą chamów i pustaków a potem wielkie rozczarowanie i żale na mirko? A jak jest chłopak który by je docenił i nosił na rękach to od razu friendzon i gardzenie nim jakby był najgorszy na świecie. Dlaczego jak jestem miły i porządny to nie mam szans na seks na imprezie? A jak udaje chama i besztam te dziewczyny w błocie to same proponują tarło?
@AnonimoweMirkoWyznania: ja myśle ze ludzie od dupy strony zaczynaja związki. Spotykają się przykładowo z kimś z tindera, wcześniej jedynie rozmawiali przez neta wiec tak naprawdę się nie znaja. Przez internet łatwo udawać kogoś kim się nie jest. Potem są randki a tam wiadomo, udawanie i chęć pokazania się jak najlepiej. Potem jest związek oparty E sumie niewiadomo na czym i dopiero wychodzi jaki ktos ma charakter.
@AnonimoweMirkoWyznania a dlaczego często Mirki piszą że ich kobiety są oschle/zdradzają itd? Tak na logikę, to nie jest tak że biorą pustaki i Karyny a potem wielkie rozczarowanie i żale na Mirko? ))¯_(ツ)_/¯
pan #!$%@? op: @indeeed: Mamy pierwszą oburzoną xD Zero logicznego myślenia i zero merytorycznego komentarza, tylko odwrócenie ról. W tym temacie nikogo nie interesują wybranki mirków, ale skoro aż tak cię to dotknęło to jesteś dokładnie taka jak opisywałem w pierwszym poście...
@AnonimoweMirkoWyznania: No nie wiem, być może dlatego, że jak kobiecie imponuje ktoś "miły i porządny" to z reguły nie macha dupskiem na lewo i prawo przy pierwszej możliwej okazji w przeciwieństwie do kobiet, którym imponuje typowy samiec alfa i im instynkt zalewa mózg? ( ͡°͜ʖ͡°) Dziwna logika, panie OP. To tak, jakbyś się uparł, żeby znaleźć "porządną dziewczynę" w klubie. Tak samo można szukać jakiegoś
pN #!$%@? ppp: @Damnation: Aaa, ok. Czyli odbijamy piłeczkę - miłe i porządne dziewczyny nie mają relacji friends with benefits? W jakim ty świecie żyjesz. XD
Dlaczego często mirabelki tu piszą, że ich faceci są oschli/nie szanują ich/nie zwracają na nie uwagi/piją/ćpają/uganiają się za innymi.
@AnonimoweMirkoWyznania: Tacy im sie podobaja i w gruncie rzeczy sa z nimi szczesliwe, daja im te słynne emocje, a te żale na mirko to takie jojczenie by dostać troche atencji od stulejarzy. Jakims cudem tych swoich samców alfa nie zostawiają dla milych facetów ( ͡°͜ʖ͡°
pan #!$%@? op: vvv: O to właśnie chodzi. Tu się żalą jak im źle, cyk w #!$%@? atencji od spermiarzy a za dwie godziny wpada miś i robi jej FF. ;-) Czasem wydaje mi się że na instagramie nie mają takiej atencji jak tutaj
Czasem wydaje mi się że na instagramie nie mają takiej atencji jak tutaj
@AnonimoweMirkoWyznania: pan #!$%@? op: na instagramie trzeba cos soba reprezentowac by dostawac atencje, tutaj nawet otyle laski mocno ponizej przecetnej dostaja zalew atencji.
pan #!$%@? 0000p: @Damnation: Szlaufowate 17latki mają 20 partnerów seksualnych XD Te co die uważają za porządne to ciut mniej bo z 10.. XD Mam kuzynke w tym wieku, powiedziała mi wprost, jak jakaś jest dziewicą w wieku 15lat to ją opluwają w szkole XD No licze tych grubych z kat0lickich rodzin, tych to nikt nie tyka. XD
pan #!$%@? opp: ŻarliwyŁobuz: Jest tutaj kilka ciężkich narkomanek, jedna przebija wszystkich, mnóstwo postów o depresji, ćpaniu, ruchaniu, piciu, opisów pobytu w psychiatryku i mnóstwo atencji. XD Spermiarze by wylizali fiuta który ją ruchał XD
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Zastanawia mnie jedna rzecz.
Dlaczego często mirabelki tu piszą, że ich faceci są oschli/nie szanują ich/nie zwracają na nie uwagi/piją/ćpają/uganiają się za innymi.
Tak na logikę, to nie jest tak że najpierw biorą chamów i pustaków a potem wielkie rozczarowanie i żale na mirko?
A jak jest chłopak który by je docenił i nosił na rękach to od razu friendzon i gardzenie nim jakby był najgorszy na świecie.
Dlaczego jak jestem miły i porządny to nie mam szans na seks na imprezie?
A jak udaje chama i besztam te dziewczyny w błocie to same proponują tarło?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo mili i porządni faceci nie puszczają się na imprezach. ¯_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: Tacy im sie podobaja i w gruncie rzeczy sa z nimi szczesliwe, daja im te słynne emocje, a te żale na mirko to takie jojczenie by dostać troche atencji od stulejarzy. Jakims cudem tych swoich samców alfa nie zostawiają dla milych facetów ( ͡° ͜ʖ ͡°
Czasem wydaje mi się że na instagramie nie mają takiej atencji jak tutaj
@AnonimoweMirkoWyznania: Według mnie nie, z opinią jest jak z dupą, możesz uważać inaczej. ¯_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: pan #!$%@? op: na instagramie trzeba cos soba reprezentowac by dostawac atencje, tutaj nawet otyle laski mocno ponizej przecetnej dostaja zalew atencji.
Sorry ale tak jest.