Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +96
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +243
Rozdzielczosc plynow moglaby byc wyzsza, ale nie chcialem zeby mi to zajelo zbyt duzo czasu.
Nie chodzilo mi za bardzo o realizm, ale zeby uzyskac gladkie, przyjemne dla oka ksztaly.
#empiredownfx #grafika #grafika3d #grafikakomputerowa #vfx #cgi #tworczoscwlasna #3d #animacja #animacja3d
Komentarz usunięty przez moderatora
renderowane Redshiftem w Houdinim, czas renderu w tym przypadku to miedzy 45sekund a 7minut na jedna klatke
Jak oceniasz dołożenie rtx 2080ti - poprawiło czasy renderingu? Ja, jak kilka lat temu dołożyłem 1080 do i7 z gtx 970, to skróciło czas renderowania klatki w blenderze mniej więcej o połowę.
rozdzialka to 1920x1080
Komentarz usunięty przez autora