Wpis z mikrobloga

wtf #uber #katowice jechaliśmy wczoraj wieczorem w 4 osoby i poprosiłem kierowcę żeby trochę zjechał z trasy dowieść moich znajomych pod dom a ten nas wszystkich wsadził gdzieś na zadupiu i kazał 'Vyyditʹ z mashyny' krótko po starcie... Ciekawe co na to rachunek uber, bo naliczył kwotę minimalną 10pln
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackmesa: teoretycznie tak praktycznie bywa inaczej. Działa to na zasadzie zamawiasz z punktu A do punktu B. Jedziecie w kilka osób i chcecie odwieźć każdego robicie dodatkowo 3 miejsca ponad programowe które widać na mapie z ubera. Wszyscy szczesliwi odwiezieni, ty już w domku, kierowca się cieszy aż nagle coś Ci odbiło i stwierdzasz, że piszesz do ubera, że kierowca CIe przez jakieś wsie wiózł żeby nabić na tobie kase.
  • Odpowiedz
@blackmesa: dokładnie potwierdzam to co powiedział @Nemootji jest dużo Januszow, którzy tak kombinują mogłeś powiedzieć, że dodasz przystanek w aplikacji i wtedy kierowca ma jakiś gwarant że otrzyma za to zapłatę.
  • Odpowiedz
@derecki: tak chcialem zrobić ale nie wiem czy podczas kursu już jest taka opcja gdzieś? Wcześniej już dwa razy robiliśmy tak samo i żaden kierowca też nie wiedział jak to zrobić w aplikacji
  • Odpowiedz
coś Ci odbiło i stwierdzasz, że piszesz do ubera, że kierowca CIe przez jakieś wsie wiózł żeby nabić na tobie kase

@Nemootji: w życiu bym tak nie zrobił, nie wiem co za p-----m trzeba być..
No ale mógł zaproponować jakieś rozwiązanie inne niż wyrzucić nas na deszcz
  • Odpowiedz