Aktywne Wpisy

Chrysopoeia +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wykop +12
Wykopowicze,
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników

Zrobiłem nawet jakiś gównoprogramik. No i k---a coś takiego zawsze chciałem mieć.
W poprzedniej pracy XD
#programowanie #java #mysql #hibernate
A teraz spierdzielam napisać apkę na androida. Bo w-----a mnie przeglądanie plików pdf, aby zobaczyć rozkład jazdy autobusu.
źródło: comment_yehQ3jNT2CgW1QEUCO0gR0cHjZHQBo0U.jpg
Pobierzźródło: comment_MIrFGXWE1mcec3NGEQmndDejEzHFqWBz.jpg
Pobierzźródło: comment_G9JOMwJWl8gauClwhqrnjVklbnOBo3Vk.jpg
Pobierzźródło: comment_G35W7kYIZGcy6BlYcZsh8WHfKckwGRHW.jpg
Pobierzźródło: comment_vDV4Eb5I2dy4v8AXoxLIcD7Up3azn1PK.jpg
Pobierz@Janolm: Też tak sądzę, ale frontend to dla mnie droga przez mękę.
@Janolm: O tak, InteliJ wygrywa wszystkie. Próbowałem kiedyś Eclipse, NetBeans, a tfuu z nimi!
źródło: comment_ewdp3zz0bbBtOBoEJOdr0a9cClibRxwE.jpg
Pobierz@eternitowy-Bogdan: merytoryczna odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)