Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +224
#zwiazki
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...

r5678 +128
#thelastofus #seriale #heheszki
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
źródło: gdg2g444
Pobierz

Koreczki kolezance zacinał się laptop, pojawiały się paski, zauważyłem, że jest problem z kartą graficzną dedykowana, ustawilem na zintegrowana i pochodził 2 tygodnie po czym cały czas wyrzucał blues screeny, sprawdziłem dysk i ramy, były ok. Wymieniłem płytę główną, bo dorwałem za śmieszne pieniądze ale jak zmieniałem płytę, to nie mogłem za cholerę wypiąć pinów od wiatraczka, które się lekko połamały i nie wiem, czy w tej samej kolejności wlozylem i teraz wiatrak nie chodzi, pytanie czy to może być spowodowane dalszymi blues screenami?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
A tak na poważnie to możesz pomierzyć napięcia na wyjściach i będziesz wiedział co, jak i gdzie podpiąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_VoDXHleUrVvCnq8p2NZtjIhX4SelcX53.jpg
PobierzTak się zastanawiam, czy szybciej będzie zamówić nowe chłodzenie za 30/40zl, czy grzebać tam...
Już nie wyskakują blue screeny ale za to się mocno grzeje i zacina podczas naprawy windowsa.
Albo postaw to na porządnej podstawce chłodzącej, albo sprawdź który przewód pod który pin, zerwij zatyczkę i osadź przewody lub przylutuj.
Małolatów w podbazie na zajęciach z techniki uczy się lutowania to i ty sobie poradzisz.