Wpis z mikrobloga

Żeby głosować na PiS to serio trzeba mieć IQ na poziomie ameby. Oto największe dokonania rządu PiS:
Znacjonalizowanie karetek
Znacjonalizowanie Pesy
Zakaz handlu w niedziele
Utrzymanie 23% Vatu
Wprowadzenie podatku bankowego
Bezmyślne rozdawnictwo pieniędzy
#bekazpisu #4konserwy #neuropa #polityka #bekazetatystow #bekazsocjalistow
Pobierz D.....0 - Żeby głosować na PiS to serio trzeba mieć IQ na poziomie ameby. Oto najwięk...
źródło: comment_AYuE8oq7LbKdcP9fzdmh878BhPjesF6X.jpg
  • 61
@Dyzio0700: spotkałem się w weekend ze znajomymi z Podlasia. Dorośli ludzie a jak przypadkiem była coś mowa o dzieciach to szybko ewoluowało w rozmowę o 500+. Zacząłem coś mówić ze czas skończyć z tym rozdawnictwem a usłyszałem tylko ze się nie znam bo odkąd wprowadzili 500+ to zmniejszyło się ubóstwo w Polsce i jeszcze jakieś dyrdymały żywcem wyjęte z TVP info. Nie ma ratunku dla nas
@cotusieodjanie:

z gospodarczego pkt widzenia powinniśmy mieć otwarty rynek pracy bo jesteśmy biedni i powinniśmy mieć możliwość rozwoju

ooo, wielki ekonomista, konkurowanie tanią siłą roboczą nic nie przynosi
@Dyzio0700 nieważne. Najważniejsze jest to, że mają władze, bo sobie ją kupili naszymi pieniędzmi. Liczy się wyłącznie władza, koszty są nieważne, bo nie oni je poniosą, a jak już ich wykopią to i tak będą sobie żyli w swoich willach albo wyjadą do domku do Izraela czy Brukseli
@Formbi: ekonomisto, my powinniśmy mieć otwarty rynek pracy w handlu bo u nas on się coraz bardziej rozwija, coraz więcej nowych sieci się otwiera i daje pracę, chyba że wolisz samoobsługowe sklepy i wyje...nie pracowników
a uwierzcie mi polaczki tutaj wciąż nie ma tyle do kupienia co zagranicą, więc u nas rozwój tego rynku się wcale nie skończył, ma on jeszcze DUUUŻO do zaoferowania, działania pisu są DOSŁOWNIE anty polskie