Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4658
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +335
Znacjonalizowanie karetek
Znacjonalizowanie Pesy
Zakaz handlu w niedziele
Utrzymanie 23% Vatu
Wprowadzenie podatku bankowego
Bezmyślne rozdawnictwo pieniędzy
#bekazpisu #4konserwy #neuropa #polityka #bekazetatystow #bekazsocjalistow
@Dyzio0700: Nie broniąc karakanów, gdyby PFR tam nie wszedł to było by jojczenie że pozwolili polskiej firmie upaść. Jeszcze dopisz że pozwolili Hiszpanom Solarisa kupić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TimmiTimmi: oj kolego, produkcja cukru w Polsce bije rekordy, takich ilości nie produkowaliśmy od 17 lat a ty mówisz o zniszczeniu? Kto ci to wmówił?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dyzio0700:
Wcale nie bezmyślne. To bardzo dobrze przemyślany populizm.
ooo, wielki ekonomista, konkurowanie tanią siłą roboczą nic nie przynosi
O, w końcu ktoś z rozumem na wykopie i nie pisze o grabieży. Gratuluję cumplu.
Ehh, here we go again. Jaki był mechanizm tej kradzieży pieniędzy?