Wpis z mikrobloga

@SzalonyFanMalysza: To jeszcze pogadajcie o tym jak wyglądają zajęcia. Przychodzi obrażona na wszystkich stara baba, zapoda kartkówkę wypije kawę, zbierze. Zada zadanka do policzenia, w trakcie sprawdzi sobie prace, #!$%@? ludzi powie co zrobić w domu i do widzenia, a wszystko to w sali bez wyposażenia, słabo i trochę siara nie? Albo jeszcze lepiej kiedy rozpoczniecie rozmowę na temat tego co wynieśliście ze szkoły to będzie kompromitacja.
  • Odpowiedz
@SzalonyFanMalysza: @BlondPasek:
Byłam kiedyś na wymianie w Niemczech i trafiłam do rodziny w której pracował tylko Ojciec - był nauczycielem biologii. 5 dzieci, żona nie pracuje, 3 piętrowy dom z widokiem na Ren i coroczne wakacje na Fuertaventurze (nawet mi kartki wysyłali) XD
  • Odpowiedz
@SzalonyFanMalysza: jak przyjechałem do de to się pytali ile rezydent w pl zarabia i na odpowiedź 500 euro widziałem zakłopotanie w ich oczach bo tak niskiej stawki się nie spodziewali

• Odpowiedz
@SzalonyFanMalysza: to moze najpierw porownajmy stosunek sredniego wynagrodzenia nauczyciela / sredniego wynagrodzenia w przedsiebiorstwach w danym kraju? Wiele bardziej rozwnietych krajów jest w tyle za nami pod tym wzgledem....w ogole po co ja odpisuje na tak marne zarzutki, 2/10.
  • Odpowiedz