Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +145
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
#planetplus #cashback #aliexpress #urodzinyaliexpress
@PlanetPlus: Czy to dotyczy również transakcji, które pierwotnie nie zostały "wyłapane" przez Wasz system tylko dodane poprzez reklamację? Zrobiłem 4 zakupy jeden po drugim i nie naliczyło mi tego z największą kwotą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@qzder: Biorąc pod uwagę ilość transakcji reklamacyjnych, śmiem twierdzić, że to daleko od burdelu. Owszem, nadal nie było idealnie i zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, ale jest na pewno lepiej, niż wcześniej :)
PS: Wszystkie transakcje pokazały mi się z automatu, ale logowałem się z czystej przeglądarki, przez www, nie ruszałem wtyczki, po prostu
Powiedźcie komu trzeba, że wtyczka działa jedynie na polskiej stronie aliexpress, strona globalna jest przez nią nie obsługiwana.
@PlanetPlus: przy zglaszaniu w formularzu trzeba podawac dokladna kwote? wasza konwersja na zlotowki mocno miesza w temacie. Czy wystarczy podac numer zamowienia i date?
PS Co z tymi oszustami z #dresslily współpracują czy mam wysłac do nich skutecznych chłopaków z miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)