Wpis z mikrobloga

Właśnie wrzuciliśmy powiększone cashbacki z termometrów. Uwzględniliśmy opóźnienie transmisji przy sprawdzaniu godzin. Jeżeli nie zgadzacie się z otrzymanym procentem, to podeślijcie na priv potwierdzenie płatności od Przelewy24. Mamy bardzo dużo "bezpańskich" transakcji (nieprzypisanych do żadnego użytkownika), więc jest spora szansa, że jak zgłosicie reklamację przez formularz, to będzie traktowana jak normalna i otrzymacie powiększony cashback. Najmocniej Was przepraszamy za wszelkie problemy z wtyczką. Wrócimy silniejsi ()
#planetplus #cashback #aliexpress #urodzinyaliexpress
  • 36
  • Odpowiedz
Jeżeli nie zgadzacie się z otrzymanym procentem, to podeślijcie na priv potwierdzenie płatności od Przelewy24

@PlanetPlus: Czy to dotyczy również transakcji, które pierwotnie nie zostały "wyłapane" przez Wasz system tylko dodane poprzez reklamację? Zrobiłem 4 zakupy jeden po drugim i nie naliczyło mi tego z największą kwotą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: z urodzin skorzystałem z wami jakieś dwa lata temu. wtedy był burdel i teraz też jest do czego się sami przyznajecie. to już nie można stwierdzać faktów?
  • Odpowiedz
@ma_ba: Wszystkie z czwartku i piątku są już powiększone.

@qzder: Biorąc pod uwagę ilość transakcji reklamacyjnych, śmiem twierdzić, że to daleko od burdelu. Owszem, nadal nie było idealnie i zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, ale jest na pewno lepiej, niż wcześniej :)
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: Dzięki, u mnie wszystko się zgadza, zgubiło tylko jeden zakup z cashbackiem 50% ale na 11.11 miałem chyba 15 zgubionych, więc wygląda na to że wtyczka robi robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: Prawie 70 transakcji (około 10 koszyków) będę wyjaśniał 2 pozycje gdzie transakcje kilkanascie sekund po pełnej minucie, zostały zaliczony do niższego progu procentowego (16/50 i 13/50) Jak wielu zauwazyło, różnice czasowe w transmisji były zdecydowanie dłuższe. Płatności realizowane blikiem z potwierdzeniem odciskiem palca więc mega szybko/sprawnie to szło.
PS: Wszystkie transakcje pokazały mi się z automatu, ale logowałem się z czystej przeglądarki, przez www, nie ruszałem wtyczki, po prostu
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: Mi tam pasuje, głośnik Tronsmart T6 za 60zł po cashbacku :)
Powiedźcie komu trzeba, że wtyczka działa jedynie na polskiej stronie aliexpress, strona globalna jest przez nią nie obsługiwana.
  • Odpowiedz
  • 0
@PlanetPlus pojawia się ciekawa kwestia podatkowa. Czy do przesyłek przejętych do ovatowania przez UC można przedstawić zwrot #cashback z termometru 50%? Bo cena towaru dla podatnika jest koszt towaru, koszt przesyłki. A cashback zmniejsza cenę ostateczną?
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: Dzięki, Mi Box S wyszedł mi dzięki temu za 95zł :D Łącznie już wypłaciłem od Was ponad 1000zł i kolejne kilka stówek w drodze, także jestem bardzo zadowolony :)
  • Odpowiedz
Mamy bardzo dużo "bezpańskich" transakcji (nieprzypisanych do żadnego użytkownika), więc jest spora szansa, że jak zgłosicie reklamację przez formularz, to będzie traktowana jak normalna i otrzymacie powiększony cashback.

@PlanetPlus: przy zglaszaniu w formularzu trzeba podawac dokladna kwote? wasza konwersja na zlotowki mocno miesza w temacie. Czy wystarczy podac numer zamowienia i date?
  • Odpowiedz