Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest powodem tego, że niektórzy #niebieskiepaski absolutnie nie potrafią przyjaźnić się z osobą płci przeciwnej #rozowepaski ? Chodzi po prostu o dumę? Czy może obawiają się reakcji kumpli, znajomych itp.?
Pod koniec studiów poznałam świetnego kolegę. Zaczęło się niewinnie od jakichś wspólnych projektów i studenckich wyjść na piwo, ale z czasem trochę się zżylismy i poznaliśmy na stopie pozauczelnianej.
Niestety kilkanaście tygodni później trochę się pokłóciliśmy (głównie z
Co jest powodem tego, że niektórzy #niebieskiepaski absolutnie nie potrafią przyjaźnić się z osobą płci przeciwnej #rozowepaski ? Chodzi po prostu o dumę? Czy może obawiają się reakcji kumpli, znajomych itp.?
Pod koniec studiów poznałam świetnego kolegę. Zaczęło się niewinnie od jakichś wspólnych projektów i studenckich wyjść na piwo, ale z czasem trochę się zżylismy i poznaliśmy na stopie pozauczelnianej.
Niestety kilkanaście tygodni później trochę się pokłóciliśmy (głównie z
Xeni323 +113
fałszywe oskarżenie o gwałt - nad ranem podzieliłem się z tym tutaj lecz bez szczegółów - kilku Mirków chciało abym opisał akcje to już macie ładnie:
1 Kwietnia umówiłem się z typiara z tindera że ją zgarne z pracy i pojedziemy do niej, zjemy coś ogladniemy film i tyle. Wszystko było git, nie narzekałem, nie doszło do zbliżenia, jedynie przytulanie i małe pocałunki, natomiast jeśli ona nie wykazywała chęci na stosunek to
1 Kwietnia umówiłem się z typiara z tindera że ją zgarne z pracy i pojedziemy do niej, zjemy coś ogladniemy film i tyle. Wszystko było git, nie narzekałem, nie doszło do zbliżenia, jedynie przytulanie i małe pocałunki, natomiast jeśli ona nie wykazywała chęci na stosunek to
Otóż lecę do Hiszpanii i mam taki problem odnośnie bagażu podręcznego. Do Wiednia lecę liniami LAUDAMOTION, z Wiednia liniami Wizzair i teraz takie cos:
Bilety zamawiałem przez stronę ESKY i w mailu od nich mam taką informację: Bagaż podręczny:
1 szt., , maks. rozmiar 35x20x20cm
Natomiast już w karcie pokładowej mam coś takiego jak w załączonym screenie
Co jest w końcu prawdziwe? Bo różnica mimo że na papierze nie wygląda, to w rzeczywistości jest dość spora. Nie będzie problemów jeśli wezmę bagaż 40x25x20?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale dla biletów po 21/02 masz takie same zasady jak w ryr.