Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@blackphoenix: fajna cztka. Jaka pojemność magazynka? To rozumiem automat, ale bez ognia ciągłego? Wybacz za lamerskie pytania, ale żaden ze mnie spec, cz75 znam głównie dlatego, że był wariant do prowadzenia ognia ciągłego, co przeżerał magazynek 12 naboi w czasie poniżej 2 sekund.
  • Odpowiedz
Jaka pojemność magazynka?

@buczubuczu: 18 pestek

To rozumiem automat, ale bez ognia ciągłego?

@buczubuczu: po polsku nazywa się to samopowtarzalny - hamerykanskie semi-auto. pociągasz za spust, strzela, puszczasz, pociągasz strzela ponownie. full-auto to bron samoczynna. w Polsce dostać pozwolenie na samoczynną jest dość trudno, nie ma to głębszego sensu.
  • Odpowiedz
@blackphoenix graty mireczku, u mnie Shadow 2. Nie zacina się? Znajomemu na niektórych pestkach lubiła się zaciac ale myślę że to dlatego, że jeszcze nie dotarła się
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@blackphoenix: spoko, no tak jak się spodziewałem, w Polsce mieć full-auto to się k---a trzeba nakombinować. Oby nigdy nie musiała być użyta do obrony, a tylko dla sportu i funu. Możesz zdradzić, ile dałeś? Chciałem orientacyjnie wiedzieć, ile trzeba naszykować hajsiwa, żeby być lepiej zabezpieczonym.
  • Odpowiedz
Nie zacina się?

@endipek: dzisiaj idę na strzelnicę dopiero :)

nakombinować

@buczubuczu: pełne szkoleniowe - firma, musisz być instruktorem sportu, ogólnie da sie zrobić. ale kosztuje i trwa. IMHO nie ma sensu się tak p-------ć tylko po to żeby mieć samoczynną.
  • Odpowiedz
@blackphoenix: bardzo dobry pistolet, nie wiem po co się do Ciebie prują te marudy. Kawał sprawdzonej stali, jak ktoś nie lubi polimerów to jest pierwszy wybór. Oczywiście wg. internetowych specjalistów (najczęściej bez pozwolenia) najlepiej jakbyś sobie na pierwszy pistolet kupił Sig Sauera Legiona a potem dalej strzelał w lewy dół bo nie masz pieniędzy na trening xDDDDD
  • Odpowiedz
@blackphoenix od znajomego bo kupił synowi ale syn jednak strzelać woli gole koleżankom na studiach ( ) przy mnie strzelone 50 sztuk i na następny dzień zapytał się czy chce bo wiedział że poluje na dwójkę
  • Odpowiedz