Aktywne Wpisy
Septinsular-Emperor +119
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +357
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.

https://streamable.com/s/ce367/pqvgzo
#bigbrother
Jakby były dzieci to Marlena by nie odeszła.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Tm5fkWvmATIgdKp9WHmfbXdyZDSdyH0O.gif
PobierzAle na słuchawkach to już jestem pewny. Daje buziaka i bardzo cicho mówi "cześć kochanie moje" a potem na przemian mówi do bliskich i głośniej do lekarki.
A wracajac do tematu.
Krecimy Malysza, ten program to k---a taki niewypał, ze glowa mala. Co chwile wpadka, a teraz to juz w ogole gwozdzia sobie wbili XD pewnie sie nawet nie ustosunkuja do tego XD