Aktywne Wpisy
Zoyav +13
jestem babà rocznik 1994 i nigdy nie zrozumiem po co ludzie świadomie przedłużają gatunek i nie mówię to o wpadkach tylko o tym że chłop i baba są w związku i nagle mówią "chodźmy spłodzić potomka"
nie jestem antynatalistą, nie uważam tego za niemoralne, niech się inni rozmnażają ile chcą tylko to dla mnie nielogicznego, po co komu dziecko, do czego to potrzebne, do czego taki gówniak komuś służy, nie wspomnę już
nie jestem antynatalistą, nie uważam tego za niemoralne, niech się inni rozmnażają ile chcą tylko to dla mnie nielogicznego, po co komu dziecko, do czego to potrzebne, do czego taki gówniak komuś służy, nie wspomnę już
jacek007g +27
Gurwa, nie wierzę że ludzie się tu produkują, myślą nad dzikimi teoriami, tworzą rozległe komentarze i analizy na podstawie... nagrań samolotów xD
#ufo
#ufo
https://YouTube.com/c/paniekierowniku
Natomiast tych z Was którzy mają pytania w temacie urządzania biura w pracy lub domu a także ergonomii zapraszam do zadawania pytań poniżej.
#paniekierowniku #tworczoscwlasna #pytaniedoeksperta #maniakmebli #wnetrza #biuro #meble
Komentarz usunięty przez autora