Aktywne Wpisy

Cosipi +732

szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

@cyberpunkbtc coś pisałeś o spamie od tygodnia. Masz na myśli te transakcje za 1sat/B ? Co może świadczyć o sztucznym charakterze tych transakcji? A jeśli są sztuczne to kto i po co mógłby to robić?
Komentarz usunięty przez moderatora
Prywatna waluta? Gdyby satoshi w swoim white paperze zrobił sobie premine 100% to by na butach
@public_html: Jak to co może świadczyć? To że nagle przybył pierdyliard transakcji 1sat/B mimo że nie ma sensu takich wysyłać i żaden portfel tego nie nawet nie sugeruje?
Poczekaj trochę, to znów wyjdzie jak poprzednio kto to
@cyberpunkbtc: proszę nie obrażać trolli pod moimi wpisami. Nie zgadzam się na to. Troll też człowiek 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@public_html: NIE! Troll to bezmyślny bot. Człowiek bez mózgu. Bot nie ma praw człowieka. Jeszcze nie ma może w przyszłości dostaną takie prawa ;)
@czullo:
https://www.wykop.pl/wpis/39392225/siec-lightningnetwork-na-bitcoin-przekroczyla-zasa/