Aktywne Wpisy

Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że

phaxi +92
Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą

Po powrocie z kursu językowego chcesz podzielić się swoimi wrażeniami z tego wyjazdu
na blogu.
• Opisz miejscowość, w której ten kurs się odbywał.
• Wspomnij, jaki rodzaj zakwaterowania wybrałeś(-aś), i uzasadnij swój wybór.
• Napisz, co było największą zaletą zajęć językowych na tym kursie.
• Poinformuj, jakie miałeś(-aś) problemy w trakcie wyjazdu.
Mój tekst:
Guess what! I’ve just come back from a language course.( To był wstęp który nie jest oceniany ) The language course was in Warsaw. I was there together with my friend John. I didn't know that Warsaw is huge place to live. At the beginning I had a problem in hotel called Mariott with vacancies because wasn't there any free room but some minutes later I could buy accommodation on one day. Why I choosed hotel ? Because I like these climates. One of the best advantages there was asking prelegent questions like "How effective learn English on exams ?".It was my best 45 minutes which I spended in last month. During travel to Warsaw a train I had very little incident, black guy in the train called me white fucker. But generally I was very happy with that course. I learned many things during that adventure and that to avoid black peoples in trains and conversating with them.
#angielski
@kapitan_oczywizm: wezmę to pod uwagę dzięki :)
At the beginning of sth
In the beginning,
Why did i choose
At the hotel
Advantages of being there was the possibility to ask the prelegent questions